Doktersassistent Polikliniek Huidziekten

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Werk jij graag in een team en patiëntgericht? Ben jij zorgvuldig, werk je geconcentreerd en houd je het overzicht in drukke tijden? Dan ben jij wellicht de doktersassistent waar wij naar op zoek zijn!

In het kort

• Je bent het aanspreekpunt voor onze patiënten en hun naasten
• Je voert zelfstandig eenvoudige medische handelingen uit
• Je biedt ondersteuning tijdens spreekuren
• Je bent verantwoordelijk voor balie-, telefoon en secretariële werkzaamheden  

Wat ga je doen?

Als doktersassistent op de polikliniek Huidziekten ondersteun je de artsen op de spreekkamers en ben je verantwoordelijk voor secretariële- en baliewerkzaamheden. Je verwelkomt onze patiënten en zorgt ervoor dat zij zich op hun gemak voelen. Tevens sta je onze patiënten en overige relaties telefonisch te woord.

Wat vragen wij?

Voor onze afdeling zijn wij op zoek naar een collega met een afgeronde mbo-opleiding tot doktersassistent. Werkervaring is geen vereiste. Als doktersassistent is het van belang dat je stressbestendig bent, inzicht hebt in en overzicht houdt over logistieke processen. Verder is het belangrijk dat je over goede contactuele eigenschappen en sociale vaardigheden beschikt, zodat je makkelijk contact legt met onze patiënten, relaties en je collega’s.

Meer informatie

Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal €2.682,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 5, cao UMC per 1-1-2019).
De sollicitatieprocedure bestaat in totaal uit twee gesprekrondes.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Je komt te werken op de polikliniek Huidziekten. Dit is een afdeling die volop in ontwikkeling is. De polikliniek is recent verbouwd en de logistieke processen worden momenteel onder de loep genomen. Zo is het ‘nieuwe werken’ geïntroduceerd om het patiëntgericht werken te bevorderen. Administratieve taken worden waar mogelijk verschoven naar de spreekkamer en de patiënt wordt waar mogelijk nog meer centraal gesteld. Als doktersassistent kom je zowel op het secretariaat als in het team verpleging te werken. Je wordt allround ingezet.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Jannette Möhlmann, organisatorisch manager, Polikliniek Huidziekten
071 529 69 83

Solliciteren