Doktersassistent Polikliniek Huidziekten

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Werk je graag in een team en ben je patiëntgericht? Ben je zorgvuldig, werk je geconcentreerd en houd je het overzicht in drukke tijden? Dan ben jij wellicht de doktersassistent waar wij naar op zoek zijn!

In het kort

• In eerste instantie ben je vooral verantwoordelijk voor secretariële- en baliewerkzaamheden
• Ook ben je verantwoordelijk voor de planning van de patiënten en fungeer je als aanspreekpunt
• Je werkt nauw samen met de artsen en verpleegkundigen 

Wat ga je doen?

Als doktersassistent kom je te werken in de front- en backoffice op de polikliniek Huidziekten. Je houdt je samen met een team collega's dagelijks bezig met secretariële en administratieve werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het beheren van de spreekuuragenda's en het telefonisch beantwoorden van vragen van patiënten. Maar ook voor collega's buiten de polikliniek ben je het eerste aanspreekpunt als ze vragen hebben. Verder verzorg je de medische administratie en correspondentie. Maar dat is natuurlijk niet alles: je bent namelijk ook verantwoordelijk voor de planning van de patiënten. Zo maak je afspraken met patiënten voor de verschillende spreekuren en onderzoeken. Je werkt hierbij met het elektronisch patiëntendossier (HiX) waarbij het belangrijk is dat je onze procedures en afspraken zorgvuldig volgt. Tenslotte werk je nauw samen met de artsen en verpleegkundigen.

Wat vragen wij?

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega met een mbo-diploma tot doktersassistent op zak. Je denkt graag vooruit en bent een kei in organiseren. Het is van belang dat je stressbestendig bent, inzicht hebt in en overzicht houdt over logistieke processen. Verder is het belangrijk dat je over goede contactuele eigenschappen en sociale vaardigheden beschikt. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan ben jij de doktersassistent waar wij naar op zoek zijn!

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen we referenties opvragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Yvonne Angevaare

Yvonne Angevaare 

"Ik ben eigenlijk een kameleon, ik pas me continu aan de situatie aan."

Je werkplek

Op de polikliniek Huidziekten worden grote patiëntaantallen gezien in verschillende, zeer diverse spreekuren. Er zijn spreekuren algemene dermatologie en gespecialiseerde spreekuren, zoals bijvoorbeeld huidlymfomen en -melanomen, maar ook spreekuren voor allergie en flebologie en kinderdermatologie. De polikliniek Huidziekten is een dynamische werkplek en volop in ontwikkeling. Er wordt hard gewerkt om de logistiek te optimaliseren en IT-mogelijkheden te ontwikkelen en te implementeren. Een goede samenwerking tussen de verschillende disciplines is van belang om de kwaliteit van zorg optimaal te houden.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Jannette Möhlmann, organisatorisch manager, polikliniek Huidziekten
071 529 69 83

Solliciteren