Doktersassistent Gynaecologie

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Heb je hart voor de zorg en houd jij van afwisseling? Ben je in staat om de juiste vragen te stellen en hiermee de zorgvraag juist in te schatten? Dan ben jij de doktersassistent die wij zoeken!

In het kort

• Je komt te werken op onze polikliniek Gynaecologie
• Je biedt ondersteuning aan bij onze spreekuren
• Je draagt zorg voor administratie en verricht medisch-technische handelingen
• Je werkt nauw samen met doktersassistenten en diverse zorgverleners op de afdeling
• Je bent zorgvuldig en accuraat in je werkzaamheden 

Wat ga je doen?

De administratieve werkzaamheden op de polikliniek bestaan o.a. uit het plannen van afspraken, het voorbereiden- en afwerken van de spreekuren en het verwerken van de acties die hieruit voortkomen. Hiernaast verricht je ook medisch-technische handelingen. Dit houdt in dat je assisteert bij kleine ingrepen. Je treft de voorbereidingen voor de uitvoer van medische verrichtingen en je draagt zorg aan het soepel verlopen van het spreekuur. Je ziet toe dat gebruikte materialen en apparatuur in goede conditie verkeren. Daarnaast zorg je ervoor dat de patiënten ruimtes er verzorgd uitzien en dat de voorraden tijdig en juist worden aangevuld. Je onderhoudt het contact met zorgverleners zowel binnen als buiten het LUMC en informeert onze patiënten waar nodig.

Wat vragen wij?

Voor deze afwisselende functie zoeken we een enthousiaste collega die een opleiding tot doktersassistent heeft afgerond. Ook heb je werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie en heb je ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking. In het LUMC werken we in HIX (het elektronische patiëntendossier), het is een pre als je hier ervaring mee hebt. Om optimaal in deze functie te kunnen functioneren werk je zowel zelfstandig als in teamverband. Verder ben je flexibel, werk je graag samen, word je enthousiast van vernieuwingen en denk je graag mee om de zorg te verbeteren.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen we referenties opvragen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Irene Pronk

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De polikliniek Gynaecologie is onderverdeeld in Gynaecologie, Oncologie, Voortplantingsgeneeskunde (IVF) en Psychosomatische gynaecologie en Seksuologie. Gynaecologie is een dynamisch specialisme met veel variatie in ziektebeelden en zorgvragen. Onze afdeling werkt toe naar een structuur waarin jij als doktersassistent naast medisch administratieve ondersteuning assisteert bij het verrichten van medisch technische handelingen. Er is ruimte voor continue verbetering waaraan jij een bijdrage levert. Je wordt gestimuleerd om mee te denken in dit veranderproces. Je komt in een team te werken waarin je een stem hebt en gestimuleerd wordt om initiatief te nemen en door te pakken. Werken als doktersassistent op de afdeling Gynaecologie betekent werken in een team, waar kwaliteit van zorg en werkplezier voorop staan en waar veel aandacht is voor elkaar. Het team waarin je werkt bestaat uit: gynaecologen, arts-assistenten, een echografist en doktersassistenten. Met elkaar streven we naar een hoge kwaliteit van zorg waarbij patiëntenzorg centraal staat. Je staat in nauw contact met de artsen en mede daardoor is de afdeling een veilige en laagdrempelige leeromgeving.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Contact: Marijke Hendriks–van der Cingel, teamleider polikliniek Gynaecologie
071 526 28 45
E-mail: mhendriks@lumc.nl

Solliciteren