Doktersassistent Verloskunde en Gynaecologie

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Ben je graag een spil binnen de organisatie en houd jij van afwisseling? Ben je in staat om de juiste vragen te stellen en hiermee de zorgvraag juist in te schatten? Dan ben jij de doktersassistent die we zoeken!  

In het kort

• Je ondersteunt bij het spreekuur, draagt zorg voor administratie en verricht medisch-technische handelingen
• De afdeling bestaat uit de polikliniek Gynaecologie, polikliniek Verloskunde en de Triage Verloskunde.
• Op basis van je achtergrond en voorkeur ga je aan de slag op een van deze afdelingen
• Op de triageafdeling werk je ook in de avonden en weekenden
• Je werkt nauw samen met doktersassistenten en diverse zorgverleners op de afdeling
• Voor onze afdeling zijn we op zoek naar meerdere collega’s

Wat ga je doen?

Wij zoeken nieuwe collega’s voor polikliniek Gynaecologie, polikliniek Verloskunde en de Triage. Afhankelijk van je achtergrond en voorkeur ga je aan de slag op een van deze afdelingen. Samen met de zorgverleners werk je zorgvuldig en accuraat om de juiste zorg aan de patiënten te leveren. Je bereidt het spreekuur voor, je verricht een keur aan medisch-technische handelingen, en ook medische administratieve ondersteuning valt binnen je takenpakket. Je onderhoudt het contact met zorgverleners zowel binnen als buiten het LUMC en informeert patiënten waar nodig. In het LUMC wordt gewerkt in HIX, het elektronische patiëntendossiers. Hou je meer van acute onvoorspelbare zorg dan zal de (fysieke) Triage je zeker aanspreken.

Wat vragen wij?

Voor deze afwisselende functie zoeken we een enthousiaste collega die een opleiding tot doktersassistent met voorkeur triagist heeft afgerond. Je hebt werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Tevens heb je ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking en spreek je goed Engels. Om optimaal in deze functie te kunnen functioneren werk je zowel zelfstandig als in teamverband. Verder ben je flexibel, werk je graag samen, word je enthousiast van vernieuwingen en denk je graag mee om de zorg te verbeteren.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen we referenties opvragen.  

Afhankelijk van je opleiding, ervaring en werkzaamheden start je in schaal 5 (maximaal € 2.839,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband), doorgroeien naar schaal 6 behoort tot de mogelijkheden (maximaal € 2.979,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

Mocht je naar aanleiding van deze vacature al voorkeur hebben voor een van de beschreven afdelingen, dan lezen we dat graag terug in je motivatiebrief.

Je kunt ook contact opnemen met:
-Kitty Tijl – van der Salm, teamleider polikliniek Verloskunde, telefoon: 071-529 64 96
-Mirjam van der Kroft, teamleider GHL Triage, telefoon: 071-529 69 66
-Marijke Hendriks – van der Cingel, teamleider polikliniek Gynaecologie, telefoon: 071-526 28 45

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Yvonne Angevaare

Yvonne Angevaare 

"Ik ben eigenlijk een kameleon, ik pas me continu aan de situatie aan."

Je werkplek

De afdeling Verloskunde is onderverdeeld in de polikliniek Verloskunde, de Prenatale Diagnostiek en de Foetale Behandeling. De polikliniek Gynaecologie is onderverdeeld in Gynaecologie, Oncologie, Voortplantingsgeneeskunde (IVF) en Psychosomatische gynaecologie en Seksuologie. De triageafdeling in onderdeel van het Geboortehuis Leiden en is daar ook gesitueerd. Hier worden patiënten gezien met acute klachten. Werken als doktersassistent bij Verloskunde/Gynaecologie betekent werken in een hecht team, waar kwaliteit van zorg en werkplezier voorop staan en waar veel aandacht is voor elkaar. De afdelingen  kenmerken zich door vaste werkprocessen en duidelijke structuur, waardoor er ruimte is voor continue verbetering waaraan jij een bijdrage levert. Verloskunde/Gynaecologie is een dynamisch specialisme met veel variatie in ziektebeelden en zorgvragen. Je komt in een team te werken waarin jij een stem hebt en gestimuleerd wordt om initiatief te nemen en door te pakken. Het team waarin je werkt bestaat uit: gynaecologen, arts-assistenten, verloskundigen, verpleegkundigen en doktersassistenten. Binnen het team wordt gestreefd naar een hoge kwaliteit van zorg en staat patiëntenzorg centraal. Je staat in nauw contact met de artsen en verloskundigen en mede daardoor is de afdeling een veilige en laagdrempelige leeromgeving.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.  

Contact: Esther Zijp, manager polikliniek Verloskunde en Gynaecologie
071 529 89 14

Solliciteren