Dermatoloog / Opleider Dermatologie

Medisch & klinisch

Je functie

Wij zijn op zoek naar een ervaren dermatoloog die zich graag op het onderwijs van artsen in opleiding wil richten. Ben jij de geschikte kandidaat voor deze functie?

In het kort

• Je begeleidt artsen in opleiding tot dermatoloog
• Je participeert in de (poli)klinische zorg
• Je werkt nauw samen met andere dermatologen en participeert in multidisciplinaire overleggen 

Wat ga je doen?

In deze functie ben je opleider, lid van de opleidingsgroep en begeleid je artsen in opleiding tot dermatoloog. Je participeert in de (poli)klinische zorg, krijgt ruimte om bepaalde aandachtsgebieden vorm te geven en krijgt de mogelijkheid om te participeren in wetenschappelijk onderzoek. In deze rol werk je nauw samen met de andere dermatologen, maar ook in multidisciplinair overleg met andere medisch specialisten. Het is dan ook van belang dat je bereid bent om te participeren in verschillende overleggremia.

Wat vragen wij?

We zijn op zoek naar een gecertificeerd dermatoloog met tenminste vijf jaar praktische ervaring. Je beheerst de dermatologie in zijn volle breedte. Bij voorkeur heb je daarnaast ervaring binnen het geven van onderwijs. Goede communicatieve vaardigheden en didactische kwaliteiten zijn voor deze rol zeer belangrijk. Verder beschik je over affiniteit met onderwijs, en het begeleiden en inspireren van coassistenten en artsen in opleiding.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen we referenties opvragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Je gaat aan de slag op de afdeling Dermatologie van divisie 3 van het LUMC. Op onze afdeling wordt de algemene dermatologie in de volle breedte uitgeoefend en worden artsen opgeleid tot dermatoloog. Daarnaast heeft de afdeling een lange traditie binnen de dermato-oncologie waarbij de zorg voor patiënten met cutaan lymfoom, melanoom en plaveiselcelcarcinoom centraal staat. De zorg voor deze patiënten wordt gecombineerd met basaal, translationeel en toegepast wetenschappelijk onderzoek.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Prof. dr. Maarten Vermeer, afdelingshoofd Huidziekten
071-526 24 97
stafsecretariaathuidziekten@lumc.nl

Solliciteren