DEVOPS Engineer Data-infrastructuren voor Klinisch Wetenschappelijk Onderzoek

Onderzoek & onderwijs

Je functie

Zoek jij een uitdagende functie als DEVOPS engineer? En wil je bijdragen aan de ontwikkeling van research van data-infrastructuren voor klinisch onderzoek? Dan ben jij de kandidaat waar de sectie Advanced Data Management (ADM) naar op zoek is. Verwelkomen we jou binnenkort in ons team?

In het kort

• Je werkt aan het ontwikkelen van onderzoeksdata-infrastructuren
• Je kunt conceptuele ideeën overbrengen en omzetten naar een praktische uitwerking
• Daadkracht en het durven veranderen zitten in jouw bloed
• Je voelt je thuis in een omgeving waarin bouwen en vernieuwen centraal staan
• En je krijgt de ruimte jezelf verder te ontwikkelen

Wat ga je doen?

Als DEVOPS engineer voor data-infrastructuren voor klinisch wetenschappelijk onderzoek bestaat je werk uit het ontwikkelen en beheren van datamanagement- en integratieapplicaties. Deze worden gebruikt door LUMC-onderzoekers en (inter)nationale registraties voor het verwerken en analyseren van de onderzoeksgegevens voor kwaliteitsrapportages en het ontdekken van nieuwe inzichten in medische behandelingen. Een belangrijk deel van je werk zal liggen in het doorontwikkelen en beheer van de bestaande onderzoeksinfrastructuur. Daarnaast werk je aan het ontwikkelen van gegevensuitwisseling met medische informatiesystemen, toepassingen van informatiebeveiliging en aan de integratie met administratiesystemen, en toepassingen voor statistische analyses. Je werkt zelfstandig en stemt ontwerpen en implementaties af met de opdrachtgevers en gebruikers. Je werkt daarin samen met de IT-afdeling en leveranciers voor de afstemming van wensen en eisen, en het ontwerp van de nieuwe toepassingen.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een kandidaat met een hbo- of wo-opleiding op het gebied van de informatica. Je hebt ruime IT-kennis en ervaring waarvan aantoonbaar minimaal drie jaar ervaring als full stack ontwikkelaar in verschillende programmeertalen zoals C#, R, Javascript, HTML en SQL, en je hebt voldoende kennis en flexibiliteit om je snel te kunnen inwerken op andere programmeertalen en IT-systemen. Je hebt ervaring met ontwerp, opzet en/of uitvoering van IT-projecten waar datamanagement een onderdeel van is. Je hebt kennis van databasesystemen, bij voorkeur MS SQL Server, en ervaring met de installatie en het beheer van database- en webserver-applicaties op Windows of Linux. Je bent in staat om in goed overleg met zowel IT’ers als datamanagers en onderzoekers nieuwe toepassingen te realiseren en ondersteuning te geven en je hebt bij voorkeur ervaring met datamanagement- en statistieksoftware. Bij het zoeken naar oplossingen ga je pragmatisch te werk. Je kunt je gelijktijdig in verschillende onderwerpen verdiepen en je bent in staat onder druk te werken en prioriteiten te stellen. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken. Je bent iemand die de balans kan vinden tussen de wensen van verschillende partijen zoals gebruikers, onderzoekers, artsen en IT’ers, gebruikmakend van je kennis van IT, zorg, onderzoek en datamanagement.

Meer informatie

Voor deze vacature worden referenties opgevraagd.

Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor een jaar, met uitzicht op verlenging.

Je kunt ook contact opnemen met Henk Jan van der Wijk, coördinator Onderzoek en Ontwikkeling, telefoon 071 526 97 27.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Esmee Stoop, IT-specialist

Esmee Stoop

"Op de IT-afdeling werken we aan de rand van de wetenschap."

Je werkplek

Je komt te werken bij de sectie ADM, onderdeel van de afdeling Biomedical Data Sciences, in het cluster Onderzoek en Ontwikkeling. ADM is het kenniscentrum voor datastewardship voor klinisch wetenschappelijk onderzoek van het LUMC. ADM ondersteunt onderzoekers bij alle facetten van datamanagement en datastewardship. Binnen het cluster Onderzoek en Ontwikkeling wordt gewerkt aan de ontwikkeling en het beheer van research data-infrastructuren en -tooling ten behoeve van de research data-infrastructuren. Door de toenemende complexiteit in computersystemen en de strenge wet- en regelgeving speelt deze expertise een grote rol in het datamanagement in Nederlands en internationaal onderzoek.

Carrière in het LUMC

Je bent nooit uitgeleerd en daarom staat jouw ontwikkeling bij ons centraal. Daarbij faciliteert het LUMC bij het onderhouden, verbreden én verdiepen van je kennis en vaardigheden. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken hier deel van uit. Kortom: wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving, tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden en een werkplek waar jouw talent volledig tot zijn recht komt!

Contact: Karin van der Pal, hoofd ADM, Biomedical Data Sciences
06 21 13 44 84

Solliciteren