Coördinator/ hoofd Immuunhistochemie unit Pathologie

Medisch & klinisch

Je functie

Houd jij van afwisseling? Ga jij graag aan de slag als meewerkende voorman/-vrouw en wil je je bezig houden met leidinggevende taken? Heb jij ervaring in de immuunhistochemie en ben je op zoek naar een uitdagende vervolgstap in je carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In het kort

• Je geeft leiding aan een groep van analisten
• Je zorgt voor goede afstemming, prioritering en coördinering van de werkzaamheden
• Je bewaakt de voortgang en kwaliteit van de analyses en signaleert efficiëntieverbeteringen in werkprocessen en –procedures
• Je bent o.a. verantwoordelijk voor de trendanalyses, analyses van incidentmeldingen en rondzendingen
• Je bent het eerste aanspreekpunt voor de pathologen, de manager van de afdeling en leveranciers
• Je voert een breed scala aan algemene immunohistochemische- en histologische technieken uit

Wat ga je doen?

Als coördinator Immuunhistochemie ben je werkzaam op de afdeling Pathologie. In jouw rol zul je zowel meewerken aan het uitvoeren van een breed scala aan algemene immunohistochemische- en histologische technieken, als leidinggeven aan een groep van zes analisten. Een onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden is het zorgen voor een goede afstemming, prioritering en coördinering van de werkzaamheden binnen jouw team. Ook bewaak je de voortgang en kwaliteit van de analyses en signaleer je efficiëntieverbeteringen in werkprocessen en procedures. Voor de pathologen, de manager van de afdeling en de leveranciers ben jij het eerste aanspreekpunt.  Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de trendanalyses, analyses van incidentmeldingen en rondzendingen

Wat vragen wij?

Je bent een enthousiaste, communicatief sterke en gemotiveerde collega die een HLO-opleiding heeft afgerond in een medische richting. Je neemt een flinke dosis ervaring en kennis van immuunhistochemie op een pathologische afdeling met je mee. Leidinggevende ervaring is een pre. Verder heb je affiniteit met ISO 15189 en het organiseren en structureren van laboratoriumactiviteiten en je kunt protocollair werken. Analytisch- en meedenkend vermogen is een must.

Meer informatie

Voor deze functie kunnen wij referenties opvragen.

Acquisitie ten aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdeling Pathologie verzorgt histologisch, cytologisch, moleculair pathologisch en postmortaal onderzoek ten behoeve van het LUMC en, op consultbasis, ten behoeve van externe ziekenhuizen en huisartsen. Ook heeft de afdeling een mortuariumfunctie en wordt er op brede schaal onderwijs gegeven. Binnen de afdeling Pathologie valt de diagnostiek unit Immuunhistochemie, waar jij komt te werken. Het team bestaat uit een groep van zes gedreven analisten.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Contact: Edith Hogenbirk, manager afdeling Pathologie
071 526 65 93
e.a.hogenbirk@lumc.nl

Solliciteren