Coördinator Onderzoekscentrum PHEG

Onderzoek & onderwijs

Je functie

Zoek jij een baan binnen de gezondheidszorg waarin je kunt regelen en organiseren? Waarin je een team aanstuurt en een bijdrage levert aan breed maatschappelijke onderzoeken? Pak die kans als onze nieuwe coördinator onderzoekscentrum.

In het kort

• Je ondersteunt onderzoekers bij de uitvoering van hun researchprojecten
• Je geeft leiding aan het onderzoekscentrum
• Je bewaakt procedures in het kader van Good Clinical Practice
• Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in een (para) medische richting

Wat ga je doen?

Als coördinator ondersteun je met je team onze onderzoekers bij de uitvoering van hun researchprojecten en zorg je ervoor dat deze support geprofessionaliseerd wordt. Je stuurt een team aan van zeven medewerkers (onderzoekers en datamanagers) en faciliteert hen zodanig dat zij moeiteloos hun dagelijks werk kunnen doen. Hiervoor bewaak je onder meer procedures in het kader van Good Clinical Practice en zet je deze om in Standaard Operations Procedures (SOP’s). Verder ben je verantwoordelijk voor de project-, personele- en financiële administratie. Dit betekent dat je onder andere offertes opstelt zodra er een aanvraag voor onderzoeksondersteuning binnenkomt. Verder heb je leidinggevende taken als het gaat om functioneren, ontwikkelen, bezetting en verzuim van de medewerkers van het onderzoekscentrum. Daarnaast monitor je de dataverzameling en werk je daar zelf aan mee. Je stemt regelmatig af met de wetenschappelijke staf.

Wat vragen wij?

Je bent een actieve en assertieve collega met een hbo-diploma, bij voorkeur in een (para)medische richting. Het strekt tot de aanbeveling wanneer je eerder in een (academisch) ziekenhuis hebt gewerkt. Daarnaast is kennis van WMO/GCP-richtlijnen een pre. Je hebt ervaring met projectmatig werken, bent gemakkelijk in de omgang en toe aan een (meer) leidinggevende rol. Oftewel, ben jij de meewerkende, coördinerende duizendpoot waar wij naar op zoek zijn?

Meer informatie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Je maakt deel uit van de afdeling Public Health en Eerstelijnsgeneeskunde (PHEG). De afdeling bestaat uit de disciplines Huisartsgeneeskunde, Institutionele Zorg en Oudergeneeskunde, Public Health en Medische Antropologie. Wij bieden onderwijs, opleidingen en nascholingen aan en verrichten onderzoek. Jij komt als coördinator te werken bij ons onderzoekscentrum.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Annette Bak, manager afdeling PHEG
071 526 87 06
a.a.a.bak@lumc.nl

Solliciteren