Clinical Research Coördinator Longziekten

Onderzoek & onderwijs

Je functie

Het venijn zit ‘m vaker in de start dan in de staart. Daarom zijn wij op zoek naar de clinical research coördinator die voor een vliegende start zorgt! Kom jij een cruciale bijdrage leveren aan medisch wetenschappelijk onderzoek op de afdeling Longziekten?

In het kort

• Je bent betrokken bij het voortraject van klinisch wetenschappelijk onderzoek
• Je stelt de Verklaring Geschiktheid Onderzoeksinstelling op
• Je draagt zorg voor het finaliseren en ondertekenen van het contract, in samenwerking met het projectenbureau
• Je beoordeelt de financiële regeling in samenwerking met het projectenbureau

Wat ga je doen?

Als clinical research coördinator ben je betrokken bij het opzetten en indienen van het onderzoek. Je bent de contactpersoon voor de sponsor, maakt (budget-)afspraken met ondersteunende afdelingen en zorgt voor het opstellen en finaliseren van de Verklaring Geschiktheid Onderzoeksinstelling (VGO). Ook het laten beoordelen van het contract, het budget en de financiële regeling in het contract, in samenwerking met het projectenbureau, valt binnen jouw werkzaamheden. Verder zorg je voor het aanleveren van de juiste informatie voor in het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) zodat verrichtingen voor het onderzoek uitgevoerd kunnen worden. Daarnaast is het ter beoordeling indienen van een onderzoek, bij een erkende medisch ethische toetsingscommissie (METC) of CCMO, onderdeel van jouw werkzaamheden.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige collega die beschikt over hbo-werk- en denkniveau met een achtergrond in een (para)medische richting. Bij voorkeur heb je ervaring met de uitvoering van klinisch wetenschappelijk onderzoek en/of ben je bekend met contracten van klinisch onderzoek. Het is ook een pre als je kennis hebt van de ICH-GCP. Indien je niet GCP-geschoold bent, ben je bereid hier scholing voor te volgen. Daarnaast is het in deze functie belangrijk dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt, zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en Engels. Tot slot kun je zelfstandig werken, maar spreekt het samenwerken in teamverband jou ook aan.

Meer informatie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wouter Versteegen

Wouter Versteegen

“Ik houd van de ‘speciaaltjes’ en word niet graag in één specifiek hokje gestopt.”

Je werkplek

Je komt te werken op de Clinical Research Unit (CRU) Longziekten en zal naast deze afdeling ook werk verrichten voor de Oncology Clinical Research Unit (O-CRU). De CRU Longziekten is betrokken bij nagenoeg al het klinisch onderzoek omtrent longziekten met uitzondering van longoncologie onderzoek. De klinische longoncologie studies worden uitgevoerd door de O-CRU. Met elkaar werken wij aan het indienen, opzetten, uitvoeren en afsluiten van alle fasen van patiëntgebonden onderzoek. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een projectmedewerker om het voortraject voor de studies op te zetten.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

contact: Cintha Klop, researchverpleegkundige, afdeling Longziekten
071 – 52 98 442
c.l.klop@lumc.nl

Solliciteren