Beheerder Technische Installaties: Technische Automatisering/ Meet & Regeltechniek

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Zoek jij een baan waarbij werk en privé in balans zijn en je zelf de mogelijkheid krijgt om je werkweek van 36 uur in te delen? En zoek je dan ook nog een baan waarbij alle technische facetten binnen de technische automatisering en meet- & regeltechniek zich aandienen? Dan is de functie van beheerder technische installaties  bij het LUMC wat voor jou!

In het kort

• Je komt te werken op de afdeling Gebouw- en Installatiebeheer
• Samen met de projectleider ben je verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van installaties
• Je richt je met name op onze technische automatisering en meet- & regeltechniek
• En je zorgt ervoor dat deze installaties optimaal functioneren
• Jouw werk is binnen het LUMC ontzettend belangrijk  

Wat ga je doen?

Het LUMC is als het ware een stad op zich met duizenden patiënten en bezoekers per dag en in totaal circa 8.500 medewerkers. En jij bent hier, als beheerder, (mede)verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van de installaties waarbij je je richt op onze technische automatisering en meet- & regeltechniek. Voor de dagelijkse bedrijfsvoering binnen het ziekenhuis is het van belang dat deze installaties uitstekend functioneren. Denk bijvoorbeeld aan de luchtbehandelingsinstallatie die te allen tijde beschikbaar moet zijn voor het juist functioneren van onze operatie- en isolatiekamers. Het onderhoud en beheer doe je natuurlijk niet alleen; je werkt nauw samen met de toegewezen projectleider en collega projectmedewerkers binnen de afdeling Gebouw- en Installatiebeheer. Het LUMC is een sturende organisatie. Dit betekent dat jij firma’s begeleidt die het werk op contractuele en projectmatige basis uitvoeren. Je houdt hier toezicht op en zorgt voor de administratieve afhandeling. Ga jij deze uitdaging aan?

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een ervaren collega met minimaal een mbo-diploma op het gebied van Elektrotechniek aangevuld met opleidingen Meet- & Regeltechniek (hbo-niveau) en brandbeveiligingsinstallaties zoals brandmeld-, brandblus-, ontruiming en omroepinstallaties. Kennis van Gebouw Beheer Systemen (GBS) en werktuigbouwkundige installaties voor klimaat-, en procesinstallaties is dan ook een must. Je hebt meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie of in de industriële sector met het installeren en onderhouden van elektronische- en meet- en regelinstallaties. Aangezien je in de meeste situaties externe bedrijven of leveranciers aanstuurt en projecten ter plekke begeleid, is het belangrijk dat je ervaring hebt met het geven van leiding en projectmanagement. Tijdens jouw werk hanteer jij een doelmatige aanpak, waarin je een klantgerichte dienstverlening combineert met innovatie. Verder ben je zowel klant- als kwaliteitsgericht en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel woord als geschrift, samenwerken gaat je goed af en je hebt een grote mate van zelfstandigheid.

Meer informatie

Bij het LUMC heb je als beheerder een werkweek van gemiddeld 36 uur. Dit betekent dat je redelijk veel vrijheid hebt om je werktijd in te plannen. In overleg met de projectleider mag jij binnen bepaalde kaders de functie naar je eigen hand zetten. Kortom, ben jij toe aan een nieuwe uitdaging waarbij er balans is tussen werk en privé, maar ook genoeg uitdaging en vrijheid? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.

Frans en Marjolijn 

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Je bent beheerder technische installaties met vakdiscipline technische automatisering en meet- & regeltechniek (projectmedewerker) bij Gebouw- en Installatiebeheer (G&IB). Dit is een onderdeel van de afdeling Infra. Wij, G&IB, dragen er zorg voor dat de technische infrastructuur in prima conditie verkeerd en de continuïteit en het functioneren van alle installaties binnen het LUMC gewaarborgd zijn. In totaal werken er 22 collega’s op onze afdeling: een afdelingshoofd, vijf projectleiders en zestien projectmedewerkers. Elke projectleider en -medewerker heeft zijn eigen specialisme en het team is loyaal en betrokken. Jaarlijks organiseren wij met de afdeling een barbecue en verschillende in- en externe activiteiten. We werken op informele wijze met elkaar samen en er is voldoende ruimte voor gezelligheid.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert je graag bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Wij bieden jou onder andere (interne) opleidingen en bijscholing aan. Deels verwerken wij dit in jouw persoonlijke opleidingsplan. Maar je krijgt ook de mogelijkheid om zelf opleidingen en cursussen te volgen buiten jouw vakgebied om. Ook krijg je bij ons de kans om in deze functie door te groeien naar senior projectmedewerker. Het salaris bedraagt dan maximaal € 4.078,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 9, CAO UMC).

Cor Cerdijn - Infra

Contact: de heer Cor Cerdijn, afdelingshoofd Gebouw & Installatie Beheer
071 526 34 11

Solliciteren