Beheerder Dataplatform

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Zoek jij een rol als beheerder waarbij je de kans krijgt om jezelf uit te dagen en verder te ontwikkelen? Zoek je technische diepgang en wil vanuit jouw expertise onze zorg verbeteren? Dan ben jij de kandidaat waar de afdeling IT&DI van het LUMC naar op zoek is. Sluit jij je bij ons aan?

In het kort

• Je komt te werken op een toekomstgerichte IT-afdeling
• Hier ben jij hét aanspreekpunt als beheerder van het dataplatform
• Naast traditionele business intelligence richt je je ook op innovatieve toepassingen
• SQL en C# zijn voor jou bekend terrein
• Je voelt je thuis in een omgeving waarin bouwen en vernieuwen centraal staan

Wat ga je doen?

De komende tijd staan er op onze afdeling grote veranderingen en vernieuwingen op de planning waarbij goed beheer essentieel is. Jouw focus komt te liggen bij het beheer van het dataplatform waar je naast traditionele business intelligence ook innovatieve toepassingen in de zorg ondersteunt. Denk hierbij aan thuismetingen van onze patiënten, waarbij zij hun gegevens via de app kunnen doorgeven. Op basis van deze gegevens kunnen we AI-modellen toepassen in het zorgproces om bijvoorbeeld infecties te voorspellen of zelfs voorkomen. Om dit soort innovaties ook in de toekomst mogelijk te maken, willen we ons dataplatform continu verbeteren en naar een hoger plan tillen. We ontwikkelen ETL-processen en API's met behulp van met name SQL en C# en maken gebruik van versiebeheer met behulp van GIT en CI/CD. En hier speel jij als beheerder vervolgens een belangrijke rol in! Jij bent namelijk verantwoordelijk voor de continuïteit van het platform: je bewaakt de kwaliteit en zorgt dat de processen goed zijn ingericht. Bovendien krijg je binnen deze functie de kans je te verdiepen in de technische kant van het vak. Ben jij die nieuwsgierige beheerder die de randen van je vakgebied durft op te zoeken?

Wat vragen wij?

Je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van informatiekunde/IT op zak en beschikt over minimaal hbo-werk en denkniveau. Programmeertalen zoals C# en SQL zijn jou bekend, of je weet – met jouw basis in andere programmeertalen – je dit snel eigen te maken. Je hebt ervaring als beheerder of DBA, maar bent ook nieuwsgierig om verder te kijken dan alleen puur het beheer. Denk hierbij bijvoorbeeld in de richting van development. Verder is het een pre als je bekend bent  met DWH en ETL-processen en API's/applicatieback-ends en applicatie-integratie. Je kunt goed overzicht houden over de totale architectuur van het dataplatform. We werken op een scrummatige wijze, dus bij voorkeur heb je hier ervaring mee. Je bent een teamspeler, servicegericht en vindt het leuk om in een sterk veranderende en innovatieve omgeving aan de slag te gaan. Tot slot vinden we het belangrijk dat je proactief te werk gaat, durft te communiceren en je verantwoordelijkheid neemt.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

We vragen minimaal basiskennis van de Nederlandse taal, aangezien de voertaal op onze afdeling Nederlands is.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Eoin Hennekam, webredacteur

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan hier de verhalen van onze LUMC-collega's

Je werkplek

De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) van het LUMC realiseert de link tussen de IT en de zorg. Wij staan in het hart van de organisatie en maken het leveren van topreferente zorg, internationaal onderzoek en academisch onderwijs mogelijk. Hierbij staan innovatie, het werken met de nieuwste technologie en kennisontwikkeling voorop. Wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving met tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. De sfeer is ontspannen en collegiaal, er is ruimte voor humor, persoonlijke aandacht en tegelijkertijd wordt er hard gewerkt. Het gehele team van IT&DI is enthousiast en gemotiveerd en zit vol ambitie, maar waar ter ontspanning op zijn tijd ook ruimte is voor een feestje van onze eigen feestcommissie!

Carrière in het LUMC

Je bent nooit uitgeleerd en daarom staat jouw ontwikkeling bij ons centraal. Daarbij faciliteert het LUMC bij het onderhouden, verbreden én verdiepen van je kennis en vaardigheden. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken hier deel van uit. Kortom: wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving, tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden en een werkplek waar jouw talent volledig tot zijn recht komt!

Contact: Liesbeth van Bostelen, manager, Data Intelligence Group

l.van_bostelen@lumc.nl

Solliciteren