BI-specialist

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Ben jij een IT-professional en zoek je naar een uitdagende functie als BI-specialist? Onze IT-afdeling is volop in beweging en daarom is dit voor jou dé kans om op de voorgrond te staan van baanbrekende veranderingen in de zorg. Verwelkomen we jou binnenkort in ons team?

In het kort

• Je bouwt aan innovatieve BI-oplossingen voor onze zorgteams
• Je komt te werken op een toekomstgerichte IT-afdeling
• Samen met de klant ontwikkel je producten die van toegevoegde waarde zijn in het ziekenhuis
• Je voelt je thuis in een omgeving waar iteratief samenwerken met de klant centraal staat
• En je krijgt de ruimte jezelf verder te ontwikkelen 

Wat ga je doen?

Als BI-specialist houd je je bezig met het analyseren van data en het verschaffen van inzichten om te kunnen sturen en verbeteren. Deze inzichten gebruik je voor het ontwerpen en realiseren van informatieproducten voor zorgprofessionals (PowerBI/SSRS). In nauw contact met de eindgebruiker maak je een vertaalslag van de informatiebehoefte naar een concreet informatieproduct en maak je prototypes. Samen met het team werk je continu aan verbetering van eindproducten en ontwikkeling van nieuwe producten. Je bent betrokken om tot een goede adoptie van de eindproducten te komen. Testen, training en monitoring van het gebruik vind jij een logisch onderdeel van jouw werk. Tevens ben je in staat om de architectuur en kwaliteit van datamanagement te borgen en het team daarop bij te sturen waar nodig. Je vindt het leuk om je PowerBI-ervaring over te dragen aan interne medewerkers en hun te begeleiden en ondersteunen in de werkzaamheden.

Wat vragen wij?

Je hebt minimaal hbo-werk- en denkniveau en hebt uitgebreide ervaring met de bouw en implementatie van BI-producten (minimaal drie jaar ervaring op het gebied van data-analyses en -visualisaties). Je hebt kennis van Microsoft PowerBI, SSRS, SQL Server en datamodelleren. Als je ook ervaring in de zorg hebt dan is dat een pre. Je exploreert graag de nieuwste mogelijkheden van PowerBI, in visualisatie/ mining / analytics. Je bent vertrouwd met de rol van teamspeler in scrum/agile-teams. Je vindt het leuk om de klant mee te nemen in het ontwikkelproces en hem/haar te helpen de informatiebehoefte helder te krijgen. Je bent proactief ingesteld en beschikt over goede communicatieve vaardigheden en analytisch denkvermogen. Je hebt een open en oprechte houding en staat klaar voor je collega’s.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd. Als je beschikt over een portfolio van ontwikkelde producten dan zien we die graag in. Inzage in een portfolio van ontwikkelde producten wordt zeer gewaardeerd.

Meer informatie over de afdeling lees je hier .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Simone Cammel, informatieanalist

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) van het LUMC realiseert de link tussen de IT en de zorg. Wij staan in het hart van de organisatie en maken het leveren van topreferente zorg, internationaal onderzoek en academisch onderwijs mogelijk. Hierbij staan innovatie, het werken met de nieuwste technologie en kennisontwikkeling voorop. Wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving met tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. De sfeer is ontspannen en collegiaal, er is ruimte voor humor, persoonlijke aandacht en tegelijkertijd wordt er hard gewerkt. Het gehele team van IT&DI is enthousiast en gemotiveerd en zit vol ambitie, maar waar ter ontspanning op zijn tijd ook ruimte is voor een feestje van onze eigen feestcommissie of een potje darten met je collega’s!

Carrière in het LUMC

Je bent nooit uitgeleerd en daarom staat jouw ontwikkeling bij ons centraal. Daarbij faciliteert het LUMC bij het onderhouden, verbreden én verdiepen van je kennis en vaardigheden. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken hier deel van uit. Het LUMC zit midden in de digitale transformatie en de rol van BI voor de zorgprofessionals groeit hard. Kortom: wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving, tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden en een werkplek waar jouw talent volledig tot zijn recht komt!

Contact: Barbara Schooneveldt, product owner team VBHC-IT, Data Intelligence Group

e-mail: B.C.Schooneveldt@lumc.nl

Solliciteren