BI-specialist

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Zoek jij een uitdagende baan als BI-specialist? Ben je pas tevreden als je inspanningen hebben geresulteerd in een goed geadopteerd eindproduct? En voel je je thuis in een complexe organisatie die continu aan het veranderen is? Dan ben jij de kandidaat waar de Data Intelligence Group van het LUMC naar op zoek is. Kom  jij ons team versterken?

In het kort

• Je bouwt aan BI-oplossingen op het gebied van bedrijfsvoering, zorg, onderzoek en onderwijs
• Samen met de klant en je IT-collega’s ontwikkel je informatieproducten die van toegevoegde waarde zijn voor het ziekenhuis
• Je voelt je thuis in een omgeving waar iteratief samenwerken met de klant centraal staat
• Je komt te werken op een toekomstgerichte IT-afdeling
• En je krijgt de ruimte jezelf verder te ontwikkelen 

Wat ga je doen?

Als BI-specialist binnen de Data Intelligence Group houd je je bezig met het analyseren van data en het verschaffen van inzichten om te kunnen sturen en verbeteren. Je ontwerpt en ontwikkelt hiervoor informatieproducten voor professionals uit onze hele organisatie in PowerBI en SSAS. In nauw contact met de eindgebruiker maak je een vertaalslag van de informatiebehoefte naar een concreet informatieproduct en maak je prototypes. Samen met het team werk je continu aan verbetering van eindproducten, ontwikkeling van nieuwe producten en beheer van bestaande producten. Je bent betrokken om tot een goede adoptie van de eindproducten te komen. Testen van nieuwe informatieproducten met de klant vind jij een logisch onderdeel van jouw werk. Tevens ben je betrokken bij het modelleren van nieuwe data binnen de zorginformatiebouwstenen (ZIB).  

Wat vragen wij?

Je hebt minimaal hbo-werk- en denkniveau en hebt minimaal drie jaar ervaring met de bouw en implementatie van BI-producten. Je hebt kennis van Microsoft SSAS tabular, Power BI, SQL Server en datamodelleren. Je verkent graag de nieuwste (technische) mogelijkheden van de gebuikte BI-tools. Je bent vertrouwd met de rol van teamspeler in scrum/agile-teams. Je houdt van een complexe werkomgeving (ziekenhuis, overheid, gemeenten, etc.). Daarbij vind je het leuk om de klant mee te nemen in het ontwikkelproces en hem/haar te helpen om de informatiebehoefte helder te krijgen. Je bent proactief ingesteld en beschikt over goede communicatieve vaardigheden en analytisch denkvermogen. Je hebt een open en oprechte houding en staat klaar voor je collega’s.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

We vragen je een portfolio van ontwikkelde producten te laten zien.

Meer informatie over de afdeling lees je hier .

Bekijk ook de promotiefilm van onze afdeling!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reijer Staats

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De Data Intelligence Group van de afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) bestaat uit een back-end- en drie front-end-teams. Wij staan in het hart van de organisatie en maken het leveren van topreferente zorg, internationaal onderzoek en academisch onderwijs mogelijk. Hierbij staan innovatie, het werken met de nieuwste technologie en kennisontwikkeling voorop. Wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving met tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. De sfeer is ontspannen en collegiaal, en er is ruimte voor humor, persoonlijke aandacht en tegelijkertijd wordt er hard gewerkt. Het gehele team van IT&DI is enthousiast en gemotiveerd en zit vol ambitie, maar waar ter ontspanning op zijn tijd ook ruimte is voor een feestje van onze eigen feestcommissie of een potje darten met je collega’s!

Carrière in het LUMC

Je bent nooit uitgeleerd en daarom staat jouw ontwikkeling bij ons centraal. Daarbij faciliteert het LUMC bij het onderhouden, verbreden én verdiepen van je kennis en vaardigheden. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken hier deel van uit. Het LUMC zit midden in de digitale transformatie en de rol van BI voor de zorgprofessionals groeit hard. Kortom: wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving, tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden en een werkplek waar jouw talent volledig tot zijn recht komt!

Contact: Liesbeth van Bostelen, manager Data Intelligence Group
06 15371880  
l.van_bostelen@lumc.nl

Solliciteren