Arts in Opleiding tot Orthopedisch Chirurg (AIOS)

Medisch & klinisch

Je functie

De Regionale Opleidingsgroep Orthopedie (ROGO) zoekt artsen in opleiding tot orthopedisch chirurg (AIOS). Heb jij de opleiding tot basisarts afgerond en ben je op zoek naar een specialisatie in de orthopedie? Dan is dit de rol voor jou.

In het kort

• Je volgt gedurende 6 jaar de opleiding tot orthopedisch chirurg
• Je werkt in het Haaglanden Medisch Centrum, het Reinier Haga Orthopedisch Centrum en het LUMC.
• De opleidingen Orthopedie van de drie ziekenhuizen vormen het ROGO West

Wat ga je doen?

Als AIOS volg je de opleiding tot orthopedisch chirurg. Je wordt in principe in de drie ziekenhuizen voor een bepaalde periode aangesteld, waaronder altijd een periode in het LUMC. Je opleidingsschema wordt in overleg met jou bepaald en bestaat uit praktijkgerichte en theoretische leermodulen.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die een arts-opleiding succesvol heeft voltooid. Je bent zelfstandig en initiatiefrijk en organisatorisch sterk. Je beschikt daarnaast over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels. Zes maanden werkervaring in de kliniek is een vereiste, op een afdeling Orthopedie is een pre, net als affiniteit en ervaring met wetenschappelijk onderzoek.

Meer informatie

Een medische keuring behoort tot de procedure. 

Voor deze functie kunnen wij referenties opvragen.

De startdatum is 1 januari 2021.

Uitgebreide informatie over de ziekenhuizen en de opleidingen Orthopedie van de ROGO West ziekenhuizen is te vinden op:

www.lumc.nl, www.rhoc.nl en www.mchaaglanden.nl

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

In het Leids Universitair Medisch Centrum werken we continu aan het verbeteren van de patiëntenzorg. Wij investeren in baanbrekend, internationaal onderzoek en werken met de nieuwste apparatuur. Samen met onze artsen, gespecialiseerde zorgverleners, docenten, wetenschappelijke onderzoekers en ons ondersteunend personeel streven wij naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en internationaal onderzoek. De ROGO West is een samenwerkingsverband tussen de opleidingen Orthopedie in het Haaglanden Medisch Centrum, het Reinier Haga Orthopedisch Centrum en het Leids Universitair Medisch Centrum.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Saskia Strijk, stafsecretaresse Orthopedie
071 526 45 43

Solliciteren