Arts in opleiding tot Orthopedisch Chirurg

Medisch & klinisch

De functie

Wij zoeken afgestudeerde geneeskundigen die de ambitie hebben chirurg te worden.

In het kort

• U wordt arts in opleiding tot chirurg
• U werkt voor de ROGO
• U werkt afwisselend in meerdere ziekenhuizen

Wat zijn de werkzaamheden?

De Regionale Opleidingsgroep Orthopedie (ROGO) zoekt artsen in opleiding tot orthopedisch chirurg (aios). De ROGO West is een samenwerkingsverband tussen de opleidingen Orthopedie in het Haaglanden Medisch Centrum, het HAGA Ziekenhuis en het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Als aios zult u in principe in de drie ziekenhuizen voor een bepaalde periode aangesteld worden, waaronder altijd een periode in het LUMC. Uw opleidingsschema wordt in overleg met u bepaald.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die de arts opleiding succesvol heeft voltooid. U bent zelfstandig en initiatiefrijk, organisatorisch sterk en u beschikt over goede contactuele vaardigheden. U bent vloeiend in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk. Enige werkervaring in de kliniek is een aanbeveling, net als affiniteit en ervaring met wetenschappelijk onderzoek.

Meer informatie

U werkt in een dienstverband van 46 uur per week en gedurende de opleiding werkt u steeds een bepaalde periode in één van de drie ziekenhuizen. U krijgt een aanstelling voor de duur van de opleiding. Het salaris is conform CAO en afhankelijk van het ziekenhuis waar u op dat moment bent geplaatst.
De startdatum van de vooropleiding is mogelijk vanaf 1 januari tot en met 1 juni 2020.
U volgt de anderhalf jaar durende opleiding, waarna u de vierjarige opleiding tot orthopedisch chirurg volgt.
Referenties worden opgevraagd.
Een medische keuring behoort tot de procedure. 

Uitgebreide informatie over de afdeling Orthopedie van de andere ROGO West ziekenhuizen is te vinden op:
www.lumc.nl 
www.hagaziekenhuis.nl 
www.mchaaglanden.nl

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

De werkplek

De afdeling Orthopedie van het LUMC is een interdisciplinaire medische en onderzoeksafdeling. Artsen, paramedici, bewegingswetenschappers en biomechanische ingenieurs houden zich bezig met onderzoek gericht op de optimalisatie van de uitkomsten van orthopedische interventies. De medische staf bestaat uit zeven orthopedisch chirurgen en een actieve onderzoeksgroep.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert u bij het onderhouden en ontwikkelen van uw kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Saskia Overdevest, secretaresse afdeling Orthopedie/ROGO West
071 526 45 43

Solliciteren