Arts-assistent (ANIOS) Spoedeisende Hulp

Medisch & klinisch

Je functie

Wij zoeken ambitieuze en geëngageerde persoonlijkheden die mee willen werken in een toekomstgerichte werkomgeving, die zelfbewust het vakgebied kunnen representeren en die in een academische omgeving een uitdaging zoeken. Heb jij de opleiding Geneeskunde afgerond en zoek je een interessante uitdaging als arts-assistent (ANIOS)? Wil je daarnaast kennis opdoen van meerdere specialismen? Dan is de rol van ANIOS op de Spoedeisende Hulp (SEH) van het LUMC de rol voor jou!

In het kort

• Je werkt als ondersteunende en aanvullende kracht onder SEH-artsen
• Jaarlijks behandelt onze SEH ongeveer 25.000 patiënten
• Waarbij ieder specialisme aan bod komt  

Wat ga je doen?

Als ANIOS ben je een ondersteuning en aanvulling voor ons team bestaande uit SEH-artsen, physician assistants, arts-assistenten en SEH-verpleegkundigen. Je werkt onder supervisie van SEH-artsen.  Onze SEH-artsen behandelen het volledig spectrum van SEH-patiënten inclusief de reanimatie- en traumapatiënten. Als ANIOS help en ondersteun je hen hierbij.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een ambitieuze en betrokken persoonlijkheid die mee wil werken in een toekomstgerichte werkomgeving. Je hebt de opleiding Geneeskunde afgerond en bij voorkeur ervaring op een SEH, maar dit is geen must. Je kunt zelfbewust het vakgebied representeren en houdt van een uitdaging in een academische omgeving. Je bent leergierig en wilt je breed onderdompelen in de patiëntenzorg. Herken je jezelf in deze beschrijving? Dan hopen we van harte dat je solliciteert!

Meer informatie

Voor deze functie vragen wij minimaal twee referenties op.

Wouter Raven 

"De Spoedeisende Hulp weerspiegelt de reuring in de stad."

Je werkplek

De afdeling SEH van het LUMC is een zelfstandige afdeling met een eigen medische staf (elf SEH-artsen KNMG). Op de SEH-afdeling worden jaarlijks rond de 25.000 patiënten behandeld. De SEH-artsen behandelen het volledig spectrum van SEH-patiënten inclusief de reanimatie- en traumapatiënten.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Marijke Schalks – van den Berg, managementassistent, afdeling SEH
071 526 45 14

Solliciteren