Algemeen Verpleegkundige op de Spoedeisende Hulp

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Ben jij (basis)verpleegkundige en heb je interesse in acute zorg en de afdeling Spoedeisende Hulp (SEH)? Dit is je kans! We breiden ons SEH-team uit met verpleegkundigen die de opleiding tot SEH-verpleegkundige (nog) niet hebben gevolgd en de komende tijd bij ons ervaring op willen doen. Ga jij deze uitdaging aan?

In het kort

• We zijn op zoek naar meerdere (basis)verpleegkundigen die affiniteit hebben met acute zorg
• Voor deze functie heb je geen specialisatie tot SEH-verpleegkundige nodig
• Onder supervisie zorg je ook voor de instabiele acute patiënten
• Je gaat zelfstandig aan de slag met stabiele acute patiënten
• Op onze SEH doe je kennis en ervaring op

Wat ga je doen?

In de nieuwe functie van (basis)verpleegkundige op de SEH krijg je de mogelijkheid om deze rol verder te ontwikkelen. Wij nemen je mee in het reilen en zeilen van onze afdeling en je gaat zelfstandig aan de slag met stabiele acute patiënten en onder supervisie zorg je ook voor de instabiele acute patiënten. Je verleent basiszorg en tegelijkertijd zorg je voor aandacht en service richting patiënten, hun familie en bezoekers. Daarnaast vertaal je nieuwe technologische medische ingrepen naar de praktijk en denk je in mee in oplossingen. En om je werk nog leuker te maken: je werkt in een universitaire setting. Dat betekent dat je te maken hebt met een uitdagende en veelzijdige patiëntengroep waardoor je werk dus elke dag anders is! Grijp jij deze kans om ervaring op te doen op onze SEH?

Wat vragen wij?

We zijn op zoek naar meerdere (basis)verpleegkundigen die affiniteit hebben met acute zorg en (deels) onder supervisie van ervaren SEH-verpleegkundige en -artsen aan de slag willen op de SEH. Belangrijk voor deze functie is dat je al enige ervaring hebt met het werk op een verpleegafdeling binnen een ziekenhuis en je vaardig bent in voorbehouden handelingen. Verder kun je goed onder druk werken, hou je van een dynamische werkomgeving en kun je je gemakkelijk aanpassen. Omdat je actief met verschillende disciplines samenwerkt is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent en een flexibele instelling hebt. We willen je graag zo snel mogelijk inwerken en vragen je dan ook een module theorie te volgen. Beschrijven we jou? Solliciteer dan snel!

Meer informatie

In eerste instantie krijg je een contract voor acht maanden. In deze periode bespreken we in overleg met jou de mogelijke vervolgstappen. Zo kan je contract op de SEH worden verlengd, kun je doorstromen in de opleiding tot SEH-verpleegkundige of verkennen we samen met jou andere mogelijkheden in het LUMC.

Wil jij een kijkje achter de schermen en zien wat het werk als SEH-verpleegkundige inhoudt? Bekijk onze afdelingsfilm of Instagram Takeover.

Voor deze vacature vragen we twee referenties op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Samira Assbai

Samira Assbai

‘In alle hectiek en spanning sta ik altijd stil bij de emotie van de patiënt’

Je werkplek

In het LUMC vinden veel speciale en nieuwe technologische medische ingrepen plaats vanwege de topklinische en topreferente zorg die wij kunnen bieden. Topreferente zorg vind je alleen in universitair medische centra en dat zorgt voor een continue impuls voor vernieuwing en ontwikkeling. De SEH is een dynamische afdeling met een groot team van jonge en ervaren collega’s, bestaande uit SEH-verpleegkundigen, SEH-artsen, physician assistants en ondersteunend personeel. Onze afdeling is in beweging en zich aan het voorbereiden op de toekomst. Een toekomst waarin - samen met het multidisciplinaire team - verpleegkundigen zich verdiepen en specialiseren in een van de medische domeinen zoals bijvoorbeeld epidemiologie. Er wordt dan ook veel ruimte en aandacht gegeven aan zorgvernieuwing en onderwijs. Bovendien is de groepsdynamiek op de SEH ontzettend positief; zo vinden er verschillende overleggen tussen artsen en verpleegkundigen plaats om van elkaar te leren en samen te werken aan een goede afdeling. Tot slot is er naast het reguliere werkrooster veel aandacht voor gezamenlijke activiteiten van de feestcommissie.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Als (basis)verpleegkundige op de SEH bieden we jou een theoriemodule aan zodat je niet alleen ervaring, maar ook theoretische kennis opdoet van het werk op onze afdeling. Dit geeft jou een voorsprong wanneer je solliciteert op de opleiding tot SEH-verpleegkundige of helpt je bij je vervolgstappen op andere (acute) verpleegafdelingen. Na de eerste periode van acht maanden gaan we met jou in gesprek om gezamenlijk jouw volgende stappen binnen het LUMC uit te stippelen.

Contact: Neely van Os, manager SEH
06-52 85 18 51

Solliciteren