Adviseur Planning & Control

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Ben jij analytisch sterk en briljant met cijfers? Wil je naast je passie voor finance ook maatschappelijk iets bijdragen? Krijg je daarnaast energie van een organisatie in beweging en ga je een uitdaging niet uit de weg? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

In het kort

• Je vertaalt cijfers in heldere managementinformatie en zet dit om in integrale adviezen
• Je coördineert of neemt deel aan P&C gerelateerde projecten waaronder het opstellen van (meerjaren) begrotingen en fungeert als strategische partner van de afdelingshoofden
• Je vertegenwoordigt LUMC-brede financiële projecten en bent gesprekspartner van interne partijen

Wat ga je doen?

Als adviseur Planning & Control ben je een strategische partner van de afdelingshoofden en het divisiebestuur. Je neemt deel in LUMC-brede financiële projecten en ondersteunt de afdelingen op financieel gebied. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van bedrijfseconomische analyses waarbij je financiële kansen en besparingsmogelijkheden signaleert. Maandelijks verwerk je deze analyses tot managementinformatie waarmee je de afdelingen uitdaagt de (financiële) doelstelling te behalen. Je draagt bij aan het opstellen van de periodieke rapportage aan de Raad van Bestuur. Ook ondersteun je de afdelingen met je financiële expertise bij het opstellen van business cases. Binnen LUMC brede projecten ben je de strategische gesprekspartner met het financiële geweten. Tot slot draag je bij aan het onderhouden en het verbeteren van integrale managementinformatie.

Wat vragen wij?

De adviseur Planning & Control die wij zoeken is in het bezit van een hbo-/wo-diploma en is zowel cijfermatig als communicatief sterk. Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. In deze rol is het belangrijk dat je  hoofd- van bijzaken kan onderscheiden en  in staat bent om complexe vraagstukken kort en bondig te formuleren. Je bent een enthousiaste en betrokken teamspeler met een proactieve instelling en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en een scherpe analytische blik met oog voor de context. Voel je tot slot politieke belangen aan en weet je te verbinden? Dan maken we graag kennis met jou!

Meer informatie

Afhankelijk van je opleiding en ervaring word je ingeschaald in schaal 10 (max € 4.707,-) of schaal 11 (max. € 5.483,-) van de cao UMC.

De sollicitatieprocedure bevat mogelijk een assessment.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Lars Meijer

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Je gaat aan de slag voor divisie 2. Deze divisie kenmerkt zich door een grote diversiteit aan afdelingen die actief zijn op het gebied van patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs of hier ondersteunend aan zijn. De ondersteunende staffuncties in het LUMC zijn in transitie. Je komt uiteindelijk hiërarchisch bij het directoraat financiën te werken maar functioneel bij het bedrijfsbureau van divisie 2. Het bureau bedrijfsvoering ondersteunt en adviseert het management op afdelings- en divisieniveau op het gebied van planning en managementinformatie, personeel en organisatie, informatie en automatisering, facilitaire zaken en kwaliteit. Het bureau staat onder leiding van de manager bedrijfsvoering. Samen met de voorzitter van het divisiebestuur (een medisch afdelingshoofd uit de divisie), de manager Zorg en de portefeuillehouder Onderwijs vormt deze het bestuur van divisie 2. Het team Planning & Control divisie 2 bestaat uit een coördinator en vier adviseurs.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Contact: Marleen Thomassen, coördinator Planning & Control
071 526 66 45
Email: m.thomassen@lumc.nl

Solliciteren