ANIOS Orthopedie

Medisch & klinisch

Je functie

Wil jij je kennis en vaardigheden als basisarts verder ontwikkelen in een specialistische omgeving? Voor de afdeling Orthopaedie zijn wij op zoek naar een ambitieuze arts niet in opleiding tot specialist (anios).

In het kort

• Je bent basisarts en dit is een logische vervolgstap in je carrière
• Je verleent chirurgische assistentie bij orthopedische operaties
• Je verleent klinische en poliklinische zorg voor patiënten
• Je voert kleine chirurgische verrichtingen uit onder supervisie

Wat ga je doen?

Je krijgt een uitdagende baan op de afdeling Orthopaedie waar je functioneert binnen een team met veel topreferente orthopedische zorg. De focus van onze afdeling ligt op oncologische orthopedie, complexe revisiechirurgie, infectiebehandeling van implantaten, kinderorthopedie en zenuwletsels. Er vinden veel multidisciplinaire spreekuren plaats. Als anios heb je een divers en uitdagend takenpakket. Zo participeer je in de pre- en postoperatieve zorg, heb je spreekuren en assisteer je op de operatiekamer. De ervaring leert dat deze functie een goede basis kan zijn voor een specialistische opleiding. Tevens is het mogelijk dat je in het tweede half jaar van je dienstverband deel uit gaat maken van  de anios-groep chirurgische specialismen binnen het LUMC.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een enthousiaste en bevlogen kandidaat die een toegevoegde waarde is voor ons team en die de arts-opleiding succesvol heeft voltooid. Je bent zelfstandig, initiatiefrijk en organisatorisch sterk. Je beschikt daarnaast over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Meer informatie

Voor deze functie kunnen wij referenties opvragen. Een medische keuring behoort tot de procedure. 

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Onze afdeling Orthopedie heeft drie aandachtsgebieden met landelijke referenties: oncologische chirurgie, perifeer zenuwletsel en complexe implantaatchirurgie (inclusief infecties). Daarnaast is er een aantal topklinische regionale zorgtaken, zoals traumatologie, kinderorthopedie en wervelkolomfracturen. Wij zijn een interdisciplinaire medische- en onderzoeksafdeling en richten ons op diagnostiek, behandeling en het wetenschappelijk onderzoek van aandoeningen van het steun- en bewegingsapparaat. Artsen, paramedici, bewegingswetenschappers en biomechanische ingenieurs houden zich hier bezig met onderzoek gericht op de optimalisatie van de uitkomsten van orthopedische interventies.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.  

Contact: Marisa de Boer, managementassistente Orthopedie
071 526 3606
M.J.M.de_Boer@lumc.nl

Solliciteren