ANIOS Maag-, Darm-, en Leverziekten (MDL)

Medisch & klinisch

Je functie

Ben jij op zoek naar een rol als arts (niet in opleiding tot specialist) en heb je affiniteit met maag-, darm-, en leverziekten ? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In het kort

• Je hebt de opleiding tot basisarts afgerond
• Je komt te werken op de afdeling Maag-, Darm-, en Leverziekten (MDL)
• Hier ga je aan de slag als arts-assistent
• Wij hebben momenteel plek voor drie artsen (niet in opleiding tot specialist)
• Binnen deze functie staat samenwerken centraal 

Wat ga je doen?

In jouw rol als arts niet in opleiding tot specialist (anios) verricht je klinische taken onder supervisie van een van de MDL-artsen. Je draagt medeverantwoordelijkheid voor de zorg voor patiënten op de verpleegafdeling. Je maakt tevens onderdeel uit van het consultenteam MDL met consulten op de Spoedeisende Hulp en op andere afdelingen en IC's. Ook draai je mee in de diensten.

Wat vragen wij?

Wij zoeken twee kandidaten die opgeleid zijn tot basisarts. Het is een pre als je ook klinische ervaring hebt. Daarnaast kun je goed in teamverband werken, maar ook zelfstandig. Bovendien heb je affiniteit met het specialisme van de afdeling MDL.

Meer informatie

Voor deze functie worden referenties opgevraagd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdeling MDL is een innovatieve afdeling gericht op het verlenen van academische patiëntenzorg. Onze afdeling verzorgt in nauwe samenwerking met de regionale opleidingsklinieken een gedegen opleiding en verricht hoogwaardig translationeel onderzoek. In deze transparante en efficiënte organisatie staat vertrouwen, collegialiteit en een aangename werkomgeving centraal.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken. Op de afdeling MDL krijgen de talenten en ambities van medewerkers alle ruimte om aan de afdelingsmissie bij te dragen.

Contact: dr. Alexandra Langers, MDL-arts
071 526 52 17

Solliciteren