AIOS Anesthesiologie

Medisch & klinisch

Je functie

Ben je een enthousiaste basisarts en wil je je specialiseren in  de anesthesiologie? Wil je daarbij graag aan de slag binnen onze Leidse, innoverende academische omgeving? Dan maken wij graag kennis met je!

In het kort

• Tijdens deze vijfjarige opleiding sta je onder supervisie van ervaren anesthesiologen en intensivisten
• Je wordt opgeleid volgens het landelijk opleidingsplan Anesthesiologie 2019
• Na het succesvol afronden van de opleiding ben je perioperatief anesthesioloog, anesthesioloog-pijnspecialist of anesthesioloog-intensivist
• De beoogde startdatum voor de opleiding is 1 april 2023

Wat ga je doen?

Als arts in opleiding (aios) werk je als arts-assistent op de afdeling Anesthesiologie onder supervisie van ervaren anesthesiologen. Naast patiëntenzorg lever je onder meer ook een belangrijke bijdrage aan het onderwijs van geneeskundestudenten. Daarnaast neem je zelf deel aan wetenschappelijke projecten en denk je mee over de kwaliteit- en veiligheidsprocedures van de afdeling. De opleiding tot anesthesioloog duurt in totaal vijf jaar en bestaat uit drie basis- en twee differentiatiejaren. Na deze vijf jaar ben je perioperatief anesthesioloog, anesthesioloog-pijnspecialist of anesthesioloog-intensivist. De opleiding vindt plaats in de Leidse Opleidingsregio en grotendeels in het LUMC.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's die ons team bestaande uit aios, anesthesiologen en onderzoekers willen ondersteunen en aanvullen. Ben jij een enthousiaste, afgestudeerde basisarts met belangstelling voor onderzoek en/of onderwijs? Aarzel dan niet en reageer op deze uitdagende vacature!

Meer informatie

De beoogde startdatum voor de opleiding is 1 april 2023.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 19 september 2022.

Voor deze functie zullen wij referenties opvragen. 

collega's OK

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Het werkterrein van de afdeling Anesthesiologie is de perioperatieve anesthesiologie, pijnbestrijding, reanimaties en traumaopvang. De afdeling heeft naast patiëntenzorgtaken ook een omvangrijk aandeel in opleiding, onderwijs en bij- en nascholing. Het onderzoeksprogramma richt zich met name op de invloed van farmaca op het perioperatief beloop en de chronische pijnbehandeling.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Contact: Safia de Jong-Kocabas, secretaresse Anesthesiologie
071 526 23 01
e-mail: s.de_jong@lumc.nl

Solliciteren