Postdoc Onderzoeksgroep van het Slaap-Waakcentrum SEIN

Onderzoek & onderwijs

Je functie

Het tertiair centrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde SEIN zoekt voor een optimale afstemming van de onderzoeken en het consolideren en uitbreiden van de huidige groep een postdoc. Het wetenschappelijk onderzoek van het slaap-waakteam richt zich van oudsher op narcolepsie en verwante aandoeningen.

Wat ga je doen?

Als postdoc is je doel het opzetten en (mede)uitvoeren van oorspronkelijk, innovatief multidisciplinair klinisch en translationeel slaap- gerelateerd wetenschappelijk onderzoek. Zowel binnen SEIN als in samenwerking met nationale partners, zoals het LUMC. Je bent lid van het onderzoeksteam en coördineert en superviseert lopende onderzoeksprojecten, en stuurt deze mede aan. Ook schrijf je subsidieaanvragen voor nieuw vervolgonderzoek.

Wat vragen wij?

Je hebt een afgeronde promotie in de geneeskunde of een gerelateerd vakgebied (biologie, psychologie, biotechnologie etc.). Een voltooide artsenopleiding heeft de voorkeur, maar is niet noodzakelijk. Je hebt een zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Daarnaast beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden en kun je goed multidisciplinair samenwerken. Je bent een sterke organisator en bereid onconventioneel te denken. Je bent een originele denker gericht op vernieuwing en innovatie en hebt een flexibele werkhouding. 

Baoxu Pang

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

SEIN is een expertisecentrum voor mensen met epilepsie en slaap-waakproblemen. Onze cliënten hebben vaak moeilijk behandelbare vormen van epilepsie en zeer complexe problemen. Onze kracht is de multidisciplinaire aanpak. Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. De groep wordt aangestuurd door Prof. Dr. Gert Jan Lammers en Dr. Rolf Fronczek. Er wordt gerapporteerd aan de onderzoeksgroepsleider prof. Dr. Gert Jan Lammers.

Carrière in het LUMC

Bekijk de carrièremogelijkheden op de website van SEIN.

Prof. Dr. Gert Jan Lammers (GJLammers@sein.nl) en Dr. Rolf Fronczek (RFronczek@sein.nl)

Solliciteren