Researchverpleegkundige Migraine

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Ben jij verpleegkundige en heb je interesse in Neurologie? Wil je jezelf verder ontwikkelen op het gebied van onderzoek? Dan is dit jouw kans!

In het kort

• Binnen dit onderzoek richten we ons op migraine
• Het zwaartepunt ligt zowel op de coördinatie als de uitvoer van de verschillende studies
• Als researchverpleegkundige ben je het eerste aanspreekpunt voor de deelnemers
• Je bent daarbij ook verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de gegevens

Wat ga je doen?

Als onderzoeksverpleegkundige werk je aan fase III onderzoek met geneesmiddelen voor behandeling van migraine. De functie beslaat zowel de coördinatie als de uitvoer van de studie. Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van studievisites en bent het eerste aanspreekpunt voor de deelnemers. Tijdens de visites ontvang je de deelnemers, verricht je metingen (vragenlijsten, vitale parameters, ECG, bloedafname en uitvragen van medicatiegebruik en bijwerkingen) en dien je subcutaan studiemedicatie toe. Ook zorg je voor de correcte invoer van gegevens en administratieve afhandeling.

Wat vragen wij?

De researchverpleegkundige die wij zoeken, heeft een opleiding tot verpleegkundige afgerond en heeft up-to-date kennis van GCP. Je hebt ervaring met het verrichten van klinisch onderzoek bij mensen en bent bij voorkeur ook bekend met elektronische CRF's. Omdat je werkt binnen een klinische trial, vragen wij een flexibele instelling, ook wat betreft je werktijden en -dagen.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.
Je krijgt een aanstelling voor maximaal 12 uur per week. Je werkdagen zijn in overleg en er is voor deze functie geen sprake van onregelmatige diensten. De aanstelling is voor 1 jaar en gezien het tijdelijke karakter van dit project is er geen uitzicht op vaste of verlenging van de aanstelling. 

Annemieke Hoek, tranplantatieverpleegkundige

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Het project wordt uitgevoerd door het hoofdpijnonderzoeksteam van de afdeling Neurologie. Het team bestaat uit neurologen en arts-onderzoekers. Daarnaast wordt er samengewerkt met andere afdelingen binnen het LUMC.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken. Indien beschikbaar zijn er verschillende andere research projecten binnen de afdeling Neurologie waarnaar de werkzaamheden als researchverpleegkundige kunnen worden uitgebreid.

Contact: Thomas van den Hoek, arts-onderzoeker, afdeling Neurologie
071 529 85 92

Solliciteren