Kom naar de Open Avond van Educatie Zorgsector

22 oktober 2019• NIEUWSBERICHT

Wil jij aan de slag in de zorg? Kom dan donderdag 7 november naar de Open Avond van Educatie Zorgsector in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Wij vertellen je graag meer over onze (vervolg)opleidingen en nascholingen.

Specialiseren in de zorg

In het LUMC kun jij je als verpleegkundige echt specialiseren. Neem op onze informatiemarkt bijvoorbeeld eens een kijkje bij de stand van Radiologie, Oncologie of die van de Intensive Care en Spoedeisende Hulp. Onze specialisten kunnen je precies vertellen wat er allemaal gebeurt op een afdeling binnen het ziekenhuis. 

Studeren in het LUMC

Wil je vooral meer weten over studeren in het LUMC? Loop dan langs bij de kraampjes van onze (vervolg)opleidingen. Medewerkers van mboRijnland, Hogeschool Leiden en het LUMC staan hier klaar om al jouw vragen te beantwoorden over het studieprogramma, de begeleiding en over de combinatie van werken en studeren in het LUMC. Op de plattegrond zie precies waar je welke opleiding kunt vinden. 

Naast het bezoeken van de opleidingsmarkt kun je ook presentaties bijwonen van de opleiding verpleegkunde (mbo en hbo) en de verpleegkundige vervolgopleidingen. Heb je nog wat tijd over? Vergeet dan niet om mee te doen aan een van de rondleidingen door het LUMC. 

Meld je snel aan

De opleidingsmarkt is open van 17.00 tot 20.00 uur en gratis toegankelijk. Iedereen met interesse in leren en werken in de zorg is van harte welkom. Meer weten? Volg Educatie Zorgsector dan op Facebook en Instagram

Meld je aan voor de Open Avond via de website van Educatie Zorgsector.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij het LUMC?
Abonneer u dan op onze tweewekelijkse nieuwsbrief of neem een abonnement op het LUMC Magazine.