Benefietavond voor nieuwe afdeling WAKZ

29 maart 2019• NIEUWSBERICHT

Ten behoeve van het Willem-Alexander Kinderziekenhuis (WAKZ) organiseert de LUMC Vrienden Stichting op 16 mei 2019 een geheel verzorgde benefietavond. Hiermee willen zij geld inzamelen voor de realisatie van een passende en stressvrije inrichting van ons kinderziekenhuis: de nieuwe afdeling Stad.

Door de stress bij kinderen tijdens hun behandeling of wachtperiode te verminderen, kan de behandeling en controle effectiever uitgevoerd worden. Hier helpen kindvriendelijke ruimtes bij, zoals een wachtruimte om te spelen of het plaatsen van interactieve wanden in een behandelkamer. Maar om dit plan in 2020 te kunnen realiseren, hebben we uw hulp nodig!

Ik help graag mee!

De benefietavond van 17.30 uur – 22.15 uur op het Boerhaaveplein belooft een spectaculaire avond te worden, vol met entertainment, een heerlijk driegangendiner, een loterij en veilig met unieke items. Het is mogelijk om voor deze avond een tafel voor negen personen af te nemen voor 1.000,- euro, waarbij wij u de mogelijkheid bieden uw afdeling te promoten. Bij elke tafel zal een medewerker van het Willem-Alexander Kinderziekenhuis aanzitten die u meer kan vertellen over de polikliniek en het thema ‘Stad’. Wanneer u liever per persoon een couvert afneemt, dan kan dat voor 100,- per couvert.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar  vrienden@lumc.nl 
Wij hopen u en uw partner, familielid of collega  te zien op 16 mei 2019! 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij het LUMC?
Abonneer u dan op onze tweewekelijkse nieuwsbrief of neem een abonnement op het LUMC Magazine.