Mammapoli sluit borstkankermaand af met nieuwe website

1 november 2016• PERSBERICHT

De maand oktober was wereldwijd borstkankermaand en de mammapoli van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) sluit die maand af met een volledig nieuwe webpagina. Leer meer over borstkanker, andere afwijkingen in de borst en wat u precies kunt verwachten als u op de mammapoli komt.

Als u naar het LUMC wordt verwezen omdat er bijvoorbeeld een knobbeltje in uw borst is ontdekt, kunt u meestal al binnen 1 dag terecht op de mammapoli. Op de nieuwe webpagina’s van de mammapoli leest u precies hoe uw bezoek aan de poli verloopt. Welke onderzoeken we doen, wie u tegen kunt komen en welke behandelmogelijkheden er zijn. Daarnaast vindt u er uitgebreide informatie over de nazorg die we verlenen. Bijvoorbeeld de cursus ‘Omgaan met borstkanker.’

Mammapoli en het Universitair Kankercentrum Leiden | Den Haag

We streven er op de mammapoli naar om de periode van onzekerheid voor u zo kort mogelijk te houden. Blijkt er sprake van borstkanker te zijn, dan wordt u geholpen door een gespecialiseerd ‘mammateam’. Dit team van het LUMC werkt sinds oktober 2016 samen met het Haaglanden Medisch Centrum in het Universitair Kankercentrum Leiden | Den Haag. Dit centrum biedt het beste van twee werelden: goede gastvrije zorg in combinatie met academische topzorg waarbij innovatie voorop staat. 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij het LUMC?
Abonneer u dan op onze tweewekelijkse nieuwsbrief of neem een abonnement op het LUMC Magazine.