Narcolepsie

Nazorg

Een behandeling is meestal niet het einde van de zorg die het LUMC met Slaap-Waakcentrum SEIN biedt. Zolang het nodig is, houden we een vinger aan de pols en het kan zijn dat u langere tijd bij ons onder controle blijft. Ook kunt u altijd bij ons terecht als u ergens tegenaan loopt of nog vragen hebt.

Welke nazorg bieden we bij narcolepsie? 

Als u gestart bent met een behandeling, blijft u in eerste instantie onder controle bij Slaap-Waakcentrum SEIN. Afhankelijk van uw situatie houden we zo de eerste tijd een vinger aan de pols. Als alles goed gaat, verwijzen we u daarna terug naar uw eigen huisarts of specialist. We stemmen de zorg dan af met uw eigen arts en blijven altijd bereikbaar voor overleg of vragen. 

Nadat u bent terugverwezen kan het zijn dat we op een later moment alsnog weer contact opnemen. Bijvoorbeeld als er nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen zijn op het gebied van diagnostiek of behandelingen. Mogelijk vragen we uw medewerking aan een wetenschappelijk onderzoek of een klinische studie met nieuwe behandelmethoden. 

Waar moet u op letten na uw behandeling?

Na de start van uw behandeling is het belangrijk dat u zelf ook in de gaten houdt of uw klachten minder worden en of u last hebt van bijwerkingen. Deze informatie is belangrijk tijdens controles. Merkt u dat de klachten niet verminderen of zelfs verergeren, dan kunt u contact opnemen met Slaap-Waakcentrum SEIN. 

Hoe kunt u ons bereiken?

Loopt u tegen problemen aan of hebt u nog vragen? U kunt altijd contact opnemen met Slaap-Waakcentrum SEIN Heemstede door te bellen naar het secretariaat via 023-5588900 (ma-vr, 8.30-12.00 en op ma, do en vr ook van 13.30-16.00 uur). Bij geen gehoor kunt u mailen naar secretariaatSSH@sein.nl. Bij zeer urgente problemen kunt u zich buiten kantooruren melden bij de spoedeisende hulp van het LUMC of een ziekenhuis zo dicht mogelijk bij u in de buurt.