Kom als verpleegkundige werken bij het LUMC

Heb jij de opleiding mbo-V of hbo-V afgerond, maar ben je er nog niet uit wat je precies wil? Of heb jij al werkervaring als verpleegkundige maar ben jij nieuwsgierig naar wat het LUMC jou te bieden heeft? Wij maken graag kennis met jou!

LUMC: werkgever en opleider
Als verpleegkundige kun je direct aan de slag bij het LUMC. Wij hebben altijd vacatures voor verpleegkundigen: van (junior) verpleegkundigen tot aan gespecialiseerd verpleegkundigen.

Zo kun je je als (junior) verpleegkundige verder specialiseren, denk hierbij aan bijvoorbeeld oncologieverpleegkundige, kinderverpleegkundige of IC-verpleegkundige. Ben jij al gespecialiseerd verpleegkundige, dan kun je vaak direct aan de slag bij ons of je kunt je bij het LUMC laten omscholen. Afhankelijk van jouw wensen en ambities bekijken we samen wat past bij jou. Wil je eerst meer weten over onze opleidingsmogelijkheden? Neem dan eens een kijkje op de website van ons opleidingsinstituut Educatie Zorgsector. 

Vacatures voor verpleegkundigen
Bekijk onze verpleegkundige vacatures, solliciteer direct of loop een dagje mee op een van onze afdelingen. 

Staat jouw ideale baan er op het eerste gezicht niet tussen, maar wil je wel graag bij het LUMC werken? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze recruiters Vera van der Kaap of Evelien Luijt via 071 526 57 45. Zij denken graag met jou mee en laten je weten op welke afdelingen ruimte is om een dagje mee te lopen of vrijblijvend kennis te maken.

Mbo- en hbo-opleidingen tot verpleegkundige
Heb jij momenteel nog geen opleiding tot verpleegkundige, maar hebben we jou wel enthousiast gemaakt om in de zorg te gaan werken? Wij werken als LUMC samen met MboRijnland en Hogeschool Leiden en bieden voor deze opleidingen de mogelijkheid tot praktijkleren. 

Kortom, bij het LUMC staat (persoonlijke) ontwikkeling voorop. En daarmee doelen wij ook op jou. Dus wil jij verder leren, je specialiseren of juist breed oriënteren? Het kan bij ons!

Verhalen van onze verpleegkundigen
Als je wil weten hoe het is om in het LUMC te werken, lees dan de verhalen van onze verpleegkundigen. Zij vertellen jou graag wat hun werk interessant maakt, waar ze plezier in hebben én waarom hun werk blijft boeien.