Verpleegkundige MDL/Longziekten m/v

Verpleegkundig & Assisterend personeel
Afdeling
MDL/Longziekten/Nucleaire Geneeskunde
Vacaturenummer
B.18.YB.EL.64
Dienstverband
24-36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
MBO/HBO
Maximum salaris
€ 2.996,- bruto per maand (schaal 7, CAO UMC) 
Sluitingsdatum
tot en met 14 oktober 2018

De functie

Ben jij een enthousiaste verpleegkundige met hart voor je vak? En ben je op zoek naar een afwisselende baan waarin je je op termijn verder kunt ontwikkelen? Lees dan snel verder, want dan is dit de perfecte baan voor jou!

Voor de verpleegafdeling Interne Geneeskunde, Maag-, Darm-, Leverziekten, Longziekten en Nucleaire Geneeskunde  zoeken wij enthousiaste, innovatieve en leergierige verpleegkundigen. Werken in een universitaire setting betekent dat je te maken hebt met een uitdagende en veelzijdige patiëntengroep in een dynamische werkomgeving. In deze functie staat klinisch redeneren centraal als onderdeel van je dagelijks handelen en werk je samen met het medisch team aan complexe zorgvragen. Daarnaast ben je als verpleegkundige actief in het overdragen van kennis aan studenten en collega’s in het team en bied je begeleiding aan studenten in de dagelijkse praktijk. Ook participeer je in het ontwikkelen van verbeteringen en draag je ideeën aan, om samen de kwaliteit van zorg continu te verbeteren. Wij bieden je bovendien de mogelijkheid om op termijn door te groeien naar de functie van seniorverpleegkundige of om specialistische opleidingen te volgen.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig.

De verpleegafdeling Maag-, Darm-, Leverziekten, Longziekten, Nucleaire Geneeskunde (VIG 2) van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) vormt samen met de verpleegafdeling Interne Geneeskunde (VIG1) de
harmonica-afdeling ILMN. De VIG 2 heeft 22 bedden voor patiënten van de specialismen Longziekten en Maag-, Darm-, Leverziekten die grotendeels als acute stroom opgenomen worden. Binnen de afdeling is ruimte voor de opname van 5 patiënten van de Nucleaire Geneeskunde. Dit zijn geplande opnames, grotendeels gericht op de behandeling van schildklieraandoeningen. 

Het profiel

Wij zijn op zoek naar een leuke collega die in het bezit is van een mbo-V of hbo-V diploma. In je contacten met patiënten, familie én collega’s staat patiëntgerichtheid, deskundigheid, openheid en betrouwbaarheid voorop. Je bent teamgericht en doorziet dat het geven en ontvangen van feedback noodzakelijk is om goed te functioneren als verpleegkundige en binnen een team. Bovendien beschik je over de nodige humor, relativeringsvermogen, en collegialiteit. Verder ben je stressbestendig en beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 24-36 uur per week. Ben je een nieuwe medewerker, dan krijg je in eerste instantie een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2.996,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 7, CAO UMC).

Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing). Daarnaast kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Bovendien biedt het LUMC je goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies en kun je gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Meer hierover lees je elders op deze site. 

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met mevrouw E. Paauw, verpleegkundig manager ILMN, telefoon 071 5297499 en/of mw. M.Tours-Smaak telefoon 071 5297587 

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.