Verpleegkundige Hematologie/ Oncologie m/v

Verpleegkundig & Assisterend personeel
Afdeling
Hematologie en Oncologie
Vacaturenummer
B.18.PV.JH.67
Dienstverband
24-36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
MBO/HBO
Maximum salaris
conform cao UMC 
Sluitingsdatum
tot en met 31 oktober 2018

De functie

“Ons werk is intensief. Je werkt namelijk met patiënten vanaf 16 – 18 jaar oud die een ingewikkeld ziektebeeld hebben. Maar jij kunt er voor hen zijn.” Voel jij je aangesproken? Dan hebben wij de baan voor jou. De afdelingen Hematologie en Oncologie zijn namelijk op zoek naar zowel ervaren als beginnende verpleegkundigen. Voorwaarde is wél dat je enthousiast bent en barst van de ambitie!

Als verpleegkundige op een van deze afdelingen zijn je werkzaamheden zeer divers: variërend van het toedienen van High Risk Medicatie tot het toedienen van stamceltransplantaties. Op de afdeling Hematologie liggen de meeste patiënten alleen en een lange tijd op de afdeling. Daardoor bouw je een intensieve band op. Op de afdeling Oncologie worden zowel klinische- als dagbehandelingen gegeven. Naast het verplegen en begeleiden van de patiënten, sta je altijd klaar voor de familieleden en bezoekers van de patiënten. Je krijgt bovendien de kans om mee te werken aan verschillende wetenschappelijk studies. Je hebt oog voor de kwaliteit van de zorg en de manier waarop de afdeling is georganiseerd. Dat betekent ook dat je nieuwe ontwikkelingen op de voet volgt, en tijd en energie investeert in het opdoen van nieuwe kennis. Samen met het team van medici creëer je een vertrouwde omgeving, waarin jij de spil bent. Werken in een universitaire setting betekent dat je te maken hebt met een uitdagende en veelzijdige patiëntengroep, in een dynamische werkomgeving.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. Of je nu een starter bent of al de nodige ervaring met je meebrengt, voor ons is het belangrijkst dat je enthousiast, leergierig en patiëntgericht bent. De afdelingen Hematologie en Oncologie vormen samen een organisatorische eenheid.
Hematologie bestaat grotendeels uit eenpersoonskamers, vanwege de isolatievormen. De afdeling is gespecialiseerd in stamceltransplantaties. Er werkt een groot team verpleegkundigen. De afdeling Oncologie bestaat uit een gedeelte voor dagbehandeling en een gedeelte voor klinische opnames. Beide afdelingen onderscheiden zich door topreferentie zorg en nieuwe studies.     

Het profiel

Je hebt een mbo-V of hbo-V opleiding afgerond én je bent in het bezit van een BIG-registratie. Bij voorkeur heb je als specialisatie Hematologie of Oncologie gedaan, en anders ben je bereid je hierin te specialiseren. Je beschikt over minimaal één jaar werkervaring in een ziekenhuis. Ervaring met de zorg voor hematologische/ oncologische patiënten is een pre. Je bent een echte teamspeler, die graag samenwerkt met enthousiaste en bevlogen collega’s. Maar ook zelfstandig werken gaat je prima af. Je bent een type dat niet snel ergens van in de stress schiet. Sterker nog: je houdt onder alle omstandigheden je hoofd koel. Tot slot ben je doortastend en weet je van aanpakken.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 24-36 uur per week. In overleg word je ingeroosterd op alle dagen van de week en in alle diensten. Hiervoor ontvang je een onregelmatigheidstoeslag. Deze zorgt ervoor dat je netto inkomen dicht bij je bruto salaris ligt. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en is conform CAO UMC. Ben je een nieuwe medewerker, dan krijg je in eerste instantie een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Bij goed functioneren, kan dit tussentijds omgezet worden in een vaste aanstelling. Ben je geïnteresseerd? Kom dan een dag meelopen op een van de afdelingen.

Secundaire arbeidsvoorwaarden
Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld en bovendien ontvang je bij ons elk jaar een volledige dertiende maand. Je pensioen klinkt misschien nog ver weg, maar wij zorgen er wel voor dat het goed voor je is geregeld: het LUMC betaalt namelijk 70% van je pensioenpremie! Daarbij kan je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra en gebruikmaken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. En krijg je kinderen? Dan hebben wij goede verlofregelingen en faciliteiten op het gebied van kinderopvang.

Jouw loopbaanontwikkeling
Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken. En uiteraard denken wij niet alleen aan je mentale ontwikkeling, ook sporten vinden wij belangrijk. Wat dacht je van yoga, bootcamp of steps? Wij bieden elke dag verschillende sportklassen aan!

Goede bereikbaarheid
Het LUMC ligt pal naast het centraal station van Leiden, met uitstekende verbindingen binnen de Randstad. Kom je met de auto? Dan vind je naast het LUMC een parkeergarage. Dus ook verpleegkundigen uit de regio Amsterdam, Utrecht en Den Haag zijn van harte uitgenodigd te solliciteren. 

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met Marije Zwetsloot, verpleegkundig teamleider Hematologie, telefoon 071 529 87 46 of Janneke Jungerius, verpleegkundig teamleider Oncologie, telefoon 071 529 84 41.Voor deze functie kunnen wij referenties opvragen.   Solliciteer je (ver) voor de sluitingsdatum, dan ontvang je ook (ruim) voor de deadline een reactie van ons. 

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.