Doktersassistent Radiologie m/v

Verpleegkundig & Assisterend personeel
Afdeling
Radiologie
Vacaturenummer
B.18.PV.JH.76
Dienstverband
20-36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
MBO
Maximum salaris
€ 2.593,- bruto per maand (schaal 5, CAO UMC) 
Sluitingsdatum
tot en met 23 september 2018

De functie

Heb jij je opleiding tot doktersassistent afgerond en ben je klaar voor een uitdaging op de afdeling Radiologie? Dan is dit de vacature voor jou.

Als doktersassistent werk je op het PET-centrum van de Nucleaire Geneeskunde. Je assisteert de Medisch Beeldvorming en Bestralingsdeskundigen (MBB'ers) bij de werkzaamheden op het PET-centrum. Het takenpakket bestaat voornamelijk uit de voorbereiding van de patiënt voor het PET-onderzoek, het begeleiden van de patiënt tijdens het onderzoek en de nazorg. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer op het PET-centrum. Hospitality, eigen verantwoordelijkheid, aandacht voor kwaliteit van zorg en professionaliteit staan in deze functie centraal.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. De Nucleaire Geneeskunde is een moderne sectie die onderdeel is van de afdeling Radiologie. De Nucleaire Geneeskunde beschikt over 1 PET-CT, 2 SPECT-CT camera's en een botdichtheidsmeter. Naast klinische taken wordt er wetenschappelijk onderzoek bedreven en in meerdere opleidingen en niveaus onderwijs gegeven. Bij de Nucleaire Geneeskunde werken circa 25 medewerkers, waaronder één hoogleraar, zes nucleair geneeskundigen met drie differentianten, negen medisch nucleair werkers en één duale MBRT-student.
 

Het profiel

Voor deze functie heb je een opleiding doktersassistent afgerond. Indien je werkervaring in een vergelijkbare functie hebt, dan is dit een pre. Voor deze functie is het belangrijk dat je kwaliteit nastreeft. Je toont initiatief en bent stressbestendig. Daarnaast beschik je over een flexibele instelling, goede sociale vaardigheden, zelfstandigheid en ben je bovendien inventief in de uitvoering van je werk. Verder ben je bereid tot het volgen van functiegerichte scholing.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 20 – 36 uur per week. Ben je een nieuwe medewerker, dan krijg je in eerste instantie een aanstelling voor één jaar. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2.593,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 5, CAO UMC).

Secundaire arbeidsvoorwaarden
Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC 70% van de pensioenpremie betaalt. Je kunt deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra en gebruikmaken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Daarnaast zijn er zijn goede faciliteiten op het gebied van kinderopvang.

Jouw loopbaanontwikkeling
Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Goede bereikbaarheid
Het LUMC ligt pal naast het centraal station van Leiden, met uitstekende verbindingen binnen de Randstad. Kom je met de auto? Dan vind je naast het LUMC een parkeergarage. Dus ook kandidaten uit de regio Amsterdam, Utrecht en Den Haag zijn van harte uitgenodigd te solliciteren. 

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met Jacqueline van Aanholt - Bijlemeer, hoofdlaborant Nucleaire Geneeskunde, Radiologie, telefoon 071 529 83 99.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.