Verpleegkundigen HartLongCentrum m/v 

Verpleegkundig & Assisterend personeel
Afdeling
Thoraxchirurgie
Vacaturenummer
B.18.EK.EL.38
Dienstverband
32-36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk 
Opleidingseis
MBO/HBO
Maximum salaris
€ 2.996,- bruto per maand (schaal 7, CAO UMC) 
Sluitingsdatum
tot en met 1 juli 2018  

De functie

Wil jij je als verpleegkundige verdiepen in een uitdagende en veelzijdige patiëntengroep? En ben jij bewust op zoek naar de dynamische werkomgeving die werken in een universitaire setting met zich meebrengt? Wij zoeken enthousiaste verpleegkundigen voor de verpleegafdeling Thoraxchirurgie..
Werken op de Thoraxchirurgie betekent dat je te maken met patiënten  die een geavanceerde en gespecialiseerde chirurgische behandeling hebben ondergaan vanwege een hartaandoening. De diversiteit van patiënten vraagt om hoogwaardige verpleegkundige zorg. Je werkt hiervoor nauw samen met verschillende disciplines en afdelingen. Voor deze afdeling gaat de voorkeur uit naar kandidaten die al enige werkervaring hebben opgedaan.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. De verpleegafdeling Thoraxchirurgie is onderdeel van het HartLongCentrum. De afdeling is continu in ontwikkeling en levert topklinische zorg. De patiënten komen dan ook uit de hele regio en daarbuiten.

Het profiel

Wij zoeken enthousiaste collega’s die in het bezit zijn van het diploma mbo-V of hbo-V. Je bent bereid de vijfdaagse interne cursus Hartziekten te volgen en je houdt actief je vaardigheden en kennis op peil. Op deze manier lever jij een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het team. Je functioneert zowel in teamverband als zelfstandig uitstekend. Ook ben je servicegericht naar de patiënten en hun familie. Omdat je werkt onder wisselende omstandigheden, is het belangrijk dat je stressbestendig en flexibel bent. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Tot slot ben je leergierig, enthousiast en beschik je over een gezonde dosis zelfkennis.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 32 tot 36 uur per week. In overleg word je ingeroosterd op alle dagen van de week en in alle diensten. Ben je een nieuwe medewerker, dan krijg je in eerste instantie een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2.996,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 7, CAO UMC).

Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing). Daarnaast kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Bovendien biedt het LUMC je goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies en kun je gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Meer hierover lees je elders op deze site.

 

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de heer F. Veen, teamleider Thoraxchirurgie, telefoon 071 529 85 95 of de heer J.J. Glasbergen, teamleider Thoraxchirurgie, telefoon 071 529 69 92.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.