Verpleegkundige Spoedeisende Hulp (SEH) m/v

Verpleegkundig & Assisterend personeel
Afdeling
Spoedeisende Hulp
Vacaturenummer
A.18.MR.06
Dienstverband
32 tot 36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
MBO/HBO
Maximum salaris
€ 3.582,- (schaal 9a, CAO UMC)
Sluitingsdatum
tot en met 30 september 2018

De functie

Ben jij een verpleegkundige met ervaring op de Spoedeisende Hulp (SEH)? En wil je je verder ontwikkelen? Dan is de afdeling Spoedeisende Hulp in het LUMC de plek voor jou.

Wij zoeken SEH-verpleegkundigen die zelfstandig de juiste verpleegkundige interventies weten toe te passen. In het LUMC  vinden veel speciale en nieuwe technologische medische ingrepen plaats vanwege de topklinische en topreferente zorg die wij kunnen bieden. Topreferente zorg vind je alleen in universitair medische centra en dat zorgt voor een continue impuls voor vernieuwing en ontwikkeling. Je belangrijkste taak is de eerste opvang en coördinatie van zorg voor patiënten met een acuut medisch probleem. Je biedt deze en tegelijkertijd zorg je voor aandacht en service richting patiënten, hun familie en bezoekers. Daarnaast kun jij de nieuwe technologische medische ingrepen die worden toegepast, vertalen naar de praktijk en zorg jij voor oplossingen hiervoor in de werksituatie. Werken in een universitaire setting betekent dat je te maken hebt met een uitdagende en veelzijdige patiëntengroep, in een dynamische werkomgeving, iets voor jou?

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing. Door internationaal vooraanstaand onderzoek verbeteren we continu onze patiëntenzorg. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. Het LUMC heeft één van de grootste traumacentra in Nederland en biedt 24 uur per dag topklinische acute zorg. De afdeling Spoedeisende hulp is een dynamische afdeling met een groot team van SEH verpleegkundigen, SEH artsen, physician assistants en ondersteunend personeel. Onze afdeling is in beweging en zich aan het voorbereiden op de toekomst. Een toekomst waarin - samen met het multidisciplinaire team - verpleegkundigen zich verdiepen en specialiseren in een van de medische domeinen zoals bijvoorbeeld epidemiologie. Zodat ruimte en aandacht wordt gegeven aan zorgvernieuwing en onderwijs.

Het profiel

Voor deze functie ben je in het bezit van een erkend verpleegkundig diploma aangevuld met een SEH-opleiding en natuurlijk een geldige BIG-registratie. Daarnaast beschik je over een geldig certificaat TNCC en ENPC of bent bereid deze te volgen. Je bent leergierig en positief ingesteld. Je kan goed omgaan met stressvolle situaties en beschikt over een behoorlijke mate van zelfkennis. Daarnaast kun je zowel zelfstandig als in teamverband functioneren en ben je servicegericht naar patiënt, familie en de verschillende disciplines waar je mee samenwerkt.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 32 tot 36 uur per week. Ben je een nieuwe medewerker dan krijg je in eerste instantie een aanstelling voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Bij goed functioneren kan besloten worden om in dit jaar een vaste aanstelling te geven. Het takenpakket en salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.582,- bruto per maand bij een fulltime functie (schaal 9a, CAO UMC).

Secundaire arbeidsvoorwaarden
Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een persoonlijk ontwikkelingsbudget, een fiscaal aantrekkelijke reiskostenregeling en een pensioenregeling bij het ABP. Je kunt deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra en gebruikmaken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Daarnaast zijn er zijn goede faciliteiten op het gebied van kinderopvang. Meer hierover lees je elders op deze site.

Jouw loopbaanontwikkeling
Of je nu een beginner of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Goede bereikbaarheid
Het LUMC ligt naast het centraal station van Leiden, met uitstekende verbindingen binnen de Randstad. Kom je met de auto? Dan vind je naast het LUMC een parkeergarage. Dus ook seh-verpleegkundigen  uit de regio Amsterdam, Utrecht en Den Haag zijn van harte uitgenodigd te solliciteren.

Meer informatie

Elke maandagochtend van 10.00 tot 12.00 uur maken wij tijd vrij voor vragen en sollicitatiegesprekken. Neem gerust contact met ons op! Dat kan via mevrouw N. van Os, teamleider SEH, telefoon 071 529 66 87, e-mail N.K.van_Os@lumc.nl. Eerst een keertje meelopen? Geen probleem! Geef telefonisch of per mail door wanneer je kan, dan plannen we dat graag in. 

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.