Verpleegkundige Huidziekten m/v

Verpleegkundig & Assisterend personeel
Afdeling
Polikliniek Huidziekten
Vacaturenummer
C.18.MP.DZ.17
Dienstverband
24 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
MBO/HBO
Maximum salaris
€ 2.996,- bruto per maand (schaal 7, CAO UMC)
Sluitingsdatum
tot en met 23 september 2018

De functie

Ben jij een verpleegkundige en ben je op zoek naar een afwisselende functie binnen een enthousiast team? Dan is deze vacature wat voor jou!

Als verpleegkundige Huidziekten is geen dag hetzelfde. Je assisteert de artsen bij spreekuren, maar draait ook zelfstandig spreekuren. Denk hierbij aan de benenpoli, allergiespreekuren en lastmetergesprekken.
Je verzorgt onder meer beenwonden en legt compressiezwachtels aan. Ook voer je allergietesten uit en verzorg je de lichttherapie. Het ondersteunen van de artsen op de poliklinische OK en in de spreekkamer valt ook binnen je takenpakket. En naast de zorg voor patiënten, heb je samen met je collega’s de taak om de kwaliteit van het werk te verbeteren. Dit doe je bijvoorbeeld door initiatieven tot verbetering te nemen en mee te werken aan ontwikkelingen op de polikliniek. Ook het begeleiden van stagiaires behoort tot het takenpakket. Uiteraard vinden wij ook jouw eigen ontwikkeling belangrijk, daarom krijg jij genoeg mogelijkheden om cursussen of opleidingen te volgen. Kortom, een zeer afwisselende functie waarin je veel zelfstandigheid krijgt en jezelf kan ontwikkelen.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig.
De afdeling Huidziekten (Dermatologie) houdt zich bezig met onderzoek en behandeling van patiënten met huidziekten. Naast de spreekuren voor algemene dermatologie zijn er onder andere speciale spreekuren voor flebologie en allergologie. Tevens is er een Huidkanker Centrum met spreekuren voor patiënten met een huidlymfoom, atypische moedervlekken en melanoom en niet gepigmenteerde vormen van huidkanker. Voor deze drie groepen van huidkanker is de afdeling aangewezen als topreferentiecentrum en tezamen vormen zij sinds 1981 het Huidkanker Centrum LUMC.

Het profiel

Je hebt een opleiding mbo-V of hbo-V afgerond. Het is een pre als je al ervaring hebt met de verpleging van huidziekten of poliklinische ervaring hebt, maar dit is niet noodzakelijk. Je weet van aanpakken en je kunt goed samenwerken met anderen. Verder ben je ondernemend, daadkrachtig en flexibel. Wij zoeken een collega die kritisch naar bestaande werkprocessen kijkt en deze wil optimaliseren.  Je bent in staat zwaar fysiek werk te verrichten zoals het uitvoeren van ambulante compressie therapie.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 24 uur per week. Ben je een nieuwe medewerker, dan krijg je in eerste instantie een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. In overleg word je ingeroosterd op alle doordeweekse dagen van de week en incidenteel ook in de vooravond. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2.996,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 7, CAO UMC).

Secundaire arbeidsvoorwaarden
Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC 70% van de pensioenpremie betaalt. Je kunt deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra en gebruikmaken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Daarnaast zijn er zijn goede faciliteiten op het gebied van kinderopvang.

Jouw loopbaanontwikkeling
Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Goede bereikbaarheid
Het LUMC ligt pal naast het centraal station van Leiden, met uitstekende verbindingen binnen de Randstad. Kom je met de auto? Dan vind je naast het LUMC een parkeergarage. Dus ook kandidaten uit de regio Amsterdam, Utrecht en Den Haag zijn van harte uitgenodigd te solliciteren.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met Jannette Möhlmann, organisatorisch manager, polikliniek Huidziekten, telefoon 071 529 69 83. Voor deze vacature kunnen wij referenties opvragen.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.