Verpleegkundige Transplantatiecentrum m/v 

Verpleegkundig & Assisterend personeel
Afdeling
Transplantatiecentrum
Vacaturenummer
B.18.EK.JH.03 
Dienstverband
24-36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
MBO / HBO
Maximum salaris
€ 2.996,- bruto per maand (schaal 7, CAO UMC)  
Sluitingsdatum
tot en met 29 april 2018

De functie

Voor de verpleegafdeling Transplantatie zijn wij op zoek naar enthousiaste, innovatieve en leergierige verpleegkundigen. In deze functie begeleid en verzorg je patiënten tijdens het complete transplantatieproces. Binnen deze patiëntengroep krijg je te maken met complexe zorgvragen. Je werkt dan ook multidisciplinair samen met de verschillende betrokken medici. Ook participeer je in het ontwikkelen van activiteiten die de kwaliteit van zorg binnen het Transplantatiecentrum continu verbeteren en draag je ideeën aan voor de integrale zorg voor transplantatiepatiënten. Werken in een universitaire setting betekent dat je te maken hebt met een uitdagende en veelzijdige patiëntengroep, in een dynamische werkomgeving. Wij bieden je daarbij de mogelijkheid om op termijn specialistische opleidingen te volgen of door te groeien naar de functie van senior verpleegkundige of expertverpleegkundige.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing. Door internationaal vooraanstaand onderzoek verbeteren we continu onze patiëntenzorg. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. Op de verpleegafdeling Transplantatie worden patiënten opgenomen voor alle zorg rondom (gecombineerde) transplantaties van nieren, lever, pancreas of Eilandjes van Langerhans. De afdeling is onderdeel van het nieuw opgerichte Transplantatiecentrum. De zorg binnen het Transplantatiecentrum is ingericht met Value Based Healthcare en intensieve multidisciplinaire samenwerking.

Het profiel

De kandidaat die wij zoeken heeft een diploma mbo-V of hbo-V. Je functioneert zowel in teamverband als zelfstandig uitstekend. Ook ben je servicegericht naar de patiënten en hun familie. Omdat je werkt onder wisselende omstandigheden, is het belangrijk dat je stressbestendig en flexibel bent. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Tot slot ben je leergierig, enthousiast en je beschikt over een gezonde dosis zelfkennis.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 24 tot 36 uur per week.  Ben je een nieuwe medewerker, dan krijg je in eerste instantie een aanstelling voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het is mogelijk dat het dienstverband van een jaar eerder wordt omgezet naar een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2.996,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 7, CAO UMC).

Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing). Daarnaast kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de universitair medische centra.

Bovendien biedt het LUMC je goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies en kun je gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Meer hierover lees je elders op deze site.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de heer drs. W. Dannenberg, verpleegkundig manager, Transplantatiecentrum, telefoon 071 529 89 95. Je kunt ook contact opnemen met mevrouw C. Vlieger of de heer P. Aalsloot, verpleegkundig teamleiders, verpleegafdeling Transplantatie, telefoon 071 529 86 02 / 071 529 70 52.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.