Verpleegkundige Perinatologie m/v 

Verpleegkundig & Assisterend personeel
Afdeling
Perinatologie-Verloskunde GeboorteHuis Leiden
Vacaturenummer
C.17.RB.MP.07 
Dienstverband
32-36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
MBO / HBO
Maximum salaris
€ 2.996,- bruto per maand (schaal 7, CAO UMC) 
Sluitingsdatum
tot en met 31 december 2017

De functie

Als verpleegkundige draag  je bij aan de ontwikkeling van de zorg rondom moeder en kind. In GeboorteHuis Leiden verzorg je zwangere, barende vrouwen en kraamvrouwen van wie de baby op de kamer/of waarvan de baby op de Neonatologie verblijft. Tevens verpleeg je de zieke baby’s op de Medium Care-unit. Het is een dynamische afdeling, waarbij er nauw wordt samengewerkt met de overige disciplines. Wil je werken binnen een leuk team en ben je op zoek naar een baan met veel afwisseling en uitdaging? Dan is deze baan misschien iets voor jou!

Werken bij het LUMC

Vanaf juli 2016 is GeboorteHuis Leiden binnen het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) geopend. De zorgverlening vindt plaats op geboortekamers en, totdat de gehele verbouwing gereed is, ook nog op de bestaande afdeling. Medio 2018 is de bouw gereed en zal GeboorteHuis Leiden beschikken over 32 geboortekamers, een triageruimte en behandelkamers op de werkvloer. De zorg voor zwangere, barende en kraamvrouwen met hun gezin staat hier centraal. Ook medium care zorg voor de neonaat valt binnen de zorgverlening. Gezinsgerichte zorg staat centraal en is voortdurend in ontwikkeling. Binnen het specialisme verloskunde worden patiëntenzorg, onderwijs en wetenschappelijk onderzoek op elkaar afgestemd. Er wordt nauw samengewerkt met de medische discipline en verloskundigen uit de regio.

Het profiel

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige met hart voor het verloskundig specialisme. Je bent klantgericht, flexibel, stressbestendig en zet bovendien de zorg voor moeder/partner en kind centraal. Je bent een verpleegkundige met een afgeronde opleiding tot verpleegkundige die goed in teamverband kan werken. Indien je in bezit bent van een specialisatie Obstetrie of indien je werkzaam bent in een andere specialisme met een acuut karakter, dan is dat een pré.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 32 tot 36 uur per week. Ben je een nieuwe medewerker dan krijg je in eerste instantie een aanstelling voor één jaar met uitzicht op vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2.996,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 7, CAO UMC).

Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing). Daarnaast kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Bovendien biedt het LUMC je goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies en kun je gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Meer hierover lees je elders op deze site. 

Meer informatie

 Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met de verpleegkundig teamleiders van het Perinatologie-GeboorteHuis Leiden, Jacqueline Verloop-Gillebaart of Jolanda Nieuwenbroek, telefoon 071 526 28 56.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.