Verpleegkundigen KOHG m/v

Verpleegkundig & Assisterend personeel
Afdeling
KOHG
Vacaturenummer
C.18.ED.MP.20
Dienstverband
24 tot 36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
MBO/HBO
Maximum salaris
€ 2.996,- bruto per maand (schaal 7, CAO UMC)
Sluitingsdatum
tot en met 28 oktober 2018

De functie

Heb jij de opleiding MBO-V of HBO-V afgerond en ben jij op zoek naar een baan als verpleegkundige? Dan is dit je kans om er een te bemachtigen! Bij het LUMC zoeken wij namelijk meerdere verpleegkundigen voor verschillende disciplines! Lees snel verder.

Het LUMC is volop in ontwikkeling en daarom zoeken wij naar meerdere verpleegkundigen. Je komt te werken op de afdeling KOHG, bestaande uit: de KNO (Keel-, Neus- en Oorheelkunde), Kaakchirurgie, Oogheelkunde, Huidziekten en Gynaecologie. Op de afdeling zijn veel ziekten van oncologische aard en ligt het zwaartepunt op chirurgische behandelingen. Werken als verpleegkundige op deze afdeling betekent dat je kwalitatief hoge zorg levert aan complexe patiënten van deze specialismen. Verder betekent dit dat je actief en intensief contact hebt met de patiënten en hun familie. Een diverse rol in een omgeving die de zorg elke dag een beetje beter probeert te maken en jou de kans biedt je als verpleegkundige verder te ontwikkelen en specialiseren.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. De KOHG is een nieuw gevormde afdeling die volop in ontwikkeling is. De KOGH vormt een harmonica met de dagbehandeling en Kortverblijf, maar werkt hierbinnen als zelfstandige afdeling. De KOHG is een afdeling waar voornamelijk langverblijfpatiënten opgenomen worden. Binnen de afdelingen werken verpleegkundigen, verzorgenden, secretaresses, leerlingen en servicemedewerkers nauw samen en heeft iedereen zijn eigen specifieke inbreng. De afdeling wordt aangestuurd door twee teamleiders die ondersteund worden door een verpleegkundig manager. Je komt te werken op een dynamische afdeling met een wisselende zorgzwaarte.

Het profiel

Je bent een enthousiaste en gemotiveerde kandidaat en hebt de opleiding tot verpleegkundige (mbo-V of hbo-V) afgerond. Bij voorkeur heb je al werkervaring opgedaan in het ziekenhuis, bijvoorbeeld door één of meerdere stages. Wat we ook belangrijk vinden is dat je gastvrij bent, zeker naar onze patiënten. Als je ook nog gevoel voor humor hebt, dan is dat natuurlijk helemaal mooi. Ook ben je flexibel en kun je snel schakelen. Vanwege de wisselende zorgzwaarte op de afdeling en de gevarieerde samenstelling van het team is het belangrijk dat jij je makkelijk kunt aanpassen.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 24 tot 36 uur per week. Je mag zelf bepalen hoeveel uur per week jij wilt werken, als het er maar minimaal 24 zijn. Je krijgt in eerste instantie een aanstelling voor  één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2.996,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 7, CAO UMC).  Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing). Daarnaast kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.  Bovendien biedt het LUMC goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies en kun je gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Meer hierover lees je elders op deze site. 

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun contact opnemen met de heer Wim van Galen, verpleegkundig manager, afdeling DBKV, telefoon 071 526 31 81 of mevrouw Mirte Hallo, verpleegkundig teamleider, afdeling KOHG, telefoon 071 529 90 80. Solliciteer je (ver) voor de sluitingsdatum, dan ontvang je ook (ruim) voor de deadline een reactie van ons.  Wil je een keer een proefdag meedraaien, meelopen of een rondleiding? Neem dan ook zeker contact met ons op!

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.