Verpleegkundige Chirurgische Verpleegafdelingen m/v 

Verpleegkundig & Assisterend personeel
Afdeling
VCH1 en VCH2
Vacaturenummer
A.18.GB.BB.45
Dienstverband
24 tot 36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
MBO/HBO
Maximum salaris
€ 2.996- bruto per maand (schaal 7, CAO UMC)
Sluitingsdatum
tot en met 1 juli

De functie

Wil jij graag werkzaam zijn bij verschillende specialismen en is het snijdend specialisme jouw ding? In dat geval is de functie van verpleegkundige op de verpleegafdeling Chirurgie (VTRC) misschien iets voor jou!

Als verpleegkundige VTRC ben je, naast het aanspreekpunt voor de patiënt, ook de spin in het web van de behandelend specialisten op de afdeling. Je bent er mede verantwoordelijk voor dat de behandeling kwalitatief goed, en volgens planning en protocol verloopt. De casuïstiek waarmee je binnen een academische werkomgeving in aanraking komt, is boeiend en met jouw vakinhoudelijke kennis, klinische blik en communicatieve vaardigheden maak jij de heelkundige zorg steeds iets beter. Werken in een universitaire setting betekent dat je te maken hebt met een uitdagende en veelzijdige patiëntengroepen, in een dynamische werkomgeving.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. De afdeling Chirurgie (VTRC) is een organisatorische eenheid, bestaande uit de Chirurgie 1 en Chirurgie 2. De afdeling biedt ruimte aan maximaal 76 patiënten die een chirurgische ingreep moeten ondergaan met een opnameduur langer dan vijf dagen en aan acute chirurgische patiënten. Op de VTRC is de patiëntenmix 50% electief en 50% acuut.

De Chirurgie 1 heeft een aantal specialismen, waaronder oncologische chirurgie, gastro- intestinale chirurgie en acute chirurgie. De Chirurgie 2 bestaat uit orthopedie, traumatologie, urologie en plastische chirurgie. Recentelijk is hier de vaatchirurgie aan toegevoegd.

Het profiel

Je bent een (bijna) gediplomeerd verpleegkundige met bij voorkeur chirurgische ervaring. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een flexibele werkhouding. In deze functie is het belangrijk dat je goed kunt relativeren. Je bent daarnaast enthousiast, professioneel, gastvrij en kunt prima samenwerken. Door je expertise, klinische blik en analytisch vermogen vind je het leuk om te werken in een omgeving waar protocollen niet zomaar ‘standaard’ worden toegepast. Je weet dan ook goed de vertaalslag te maken naar de patiënt of de behandeling.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 24 tot 36 uur per week. Je krijgt een aanstelling voor de duur van één jaar, met uitzicht op vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2.996,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 7, CAO UMC).

Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing). Daarnaast kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Bovendien biedt het LUMC goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies en kun je gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Meer hierover lees je elders op deze site.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met mevrouw dr. H.M.J. van der Linden, senior medisch specialist, afdeling Orthopedie, telefoon 071 529 97 88.  Voor deze vacature zullen referenties worden opgevraagd.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.