Verpleegkundig Teamleider Acute Opname Afdeling m/v 

Verpleegkundig & Assisterend personeel
Afdeling
Acute Opname Afdeling (AOA)
Vacaturenummer
B.18.EK.JH.68
Dienstverband
32 tot 36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
HBO
Maximum salaris
€ 3.582,- bruto per maand (schaal 9a, CAO UMC)
Sluitingsdatum
tot en met 31 augustus 2018

De functie

Volg jij de technologische, maatschappelijke en organisatorische ontwikkelingen in de zorg en ben jij een ervaren verpleegkundige? Dan ben jij misschien wel toe aan een nieuwe uitdaging als verpleegkundig teamleider.

Als verpleegkundig teamleider houd jij de Acute Opname Afdeling (AOA) in beweging op weg naar de beste zorg. Wij zoeken een enthousiaste teamleider die veranderingen uitdraagt en samen met het duaal managementteam het afdelingsjaarplan vertaalt naar de praktijk. Hierbij focus jij je op het optimaliseren van werkprocessen. Het uitdragen en het borgen van kwaliteitszorg zijn hierbij het uitgangspunt. Jij inspireert de teamleden te investeren in continu verbeteren. Jij schept de voorwaarden voor een prettige en professionele werkomgeving en stimuleert de teamleden hun persoonlijke kwaliteiten te ontwikkelen en ambities na te streven.


Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. Op de Acute Opname Afdeling (AOA) van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) worden patiënten opgenomen vanaf de Spoedeisende Hulp (SEH) en poliklinieken van het LUMC. In alle gevallen gaat het om acute ongeplande ziekenhuisopnames. De verblijfsduur op de AOA is maximaal 48 uur. In deze 48 uur wordt diagnostiek verricht, een behandelplan gestart en een plan gemaakt voor ontslag of overplaatsing. Patiënten kunnen worden ontslagen naar huis of overgeplaatst naar een andere afdeling in het LUMC of ander ziekenhuis. De werkprocessen op de AOA zijn gericht op een efficiënte diagnostiek, behandeling en routing van de acute patiënt.

Het profiel

Je hebt een verpleegkundige achtergrond, ervaring in het ziekenhuis en een actieve BIG registratie. Je hebt de hbo-opleiding Management in de Zorg of een vergelijkbare opleiding afgerond of je bent bereid deze op korte termijn te volgen. De kernwaarden betrouwbaar, betrokken en open vormen de basis voor onze samenwerking. Je kunt op inspirerende, verbindende en coachende wijze een professioneel team aansturen. Je bent flexibel en proactief. Door een afdeling overstijgende oriëntatie weet je overwogen besluiten te nemen.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 32 tot 36 uur per week. Ben je een nieuwe medewerker, dan krijg je in eerste instantie een aanstelling voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.582,- bruto per maand bij een fulltime functie (schaal 9a, CAO UMC). 

Secundaire arbeidsvoorwaarden
Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden zoals 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een persoonlijk ontwikkelingsbudget en een pensioenregeling bij het ABP. Ook kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Jouw loopbaanontwikkeling

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met mevrouw Denise de Boer en/of Renée van Haastert, verpleegkundig teamleiders, afdeling AOA, telefoon 071 526 52 90.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.