Verpleegkundig Specialist poli Maag, Darm en Lever m/v

Verpleegkundig & Assisterend personeel
Afdeling
Maag-, Darm- en Leverziekten (MDLZ)
Vacaturenummer
B.18.EK.EO.69
Dienstverband
32 tot 36 uur per week
Met ingang van
in overleg
Opleidingseis
HBO
Maximum salaris
€4.216,- bruto per maand (schaal 10, CAO UMC)
Sluitingsdatum
tot en met 27 augustus 2018

De functie

De afdeling Maag-, Darm- en Leverziekten (MDLZ) van het LUMC is op zoek naar een verpleegkundig specialist. Bent u een ervaren verpleegkundig specialist of wilt u verpleegkundig specialist worden? Lees dan verder.

Als verpleegkundig specialist IBD (Inflammatory Bowel Disease) geeft u vorm aan het zorgproces van IBD-patiënten en gaat u met hen een zelfstandige behandelrelatie aan. U schrijft zelfstandig medicatie voor, verwijst zelf patiënten naar andere disciplines en bent betrokken bij de begeleiding van klinisch opgenomen patiënten. Een eigen aandachtsgebied binnen de IBD wordt gestimuleerd; het is mogelijk een eigen zorgpad binnen de IBD-zorg op te richten.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. U werkt in een team van twee IBD specialisten, en totaal drie verpleegkundig specialisten (van wie één in opleiding) op de polikliniek. Daarnaast werkt u samen met het IBD-trialbureau en andere specialismen in het kader van patiëntenzorg. In totaal zijn er zeven verpleegkundig specialisten werkzaam op de afdeling MDL. De drie speerpunten van de afdeling zijn IBD, MDL oncologie, levertransplantatie en ziekten leidend tot leverfalen.

Het profiel

U hebt een afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist. Indien u dit niet heeft, maar u minimaal twee jaar ervaring heeft als hbo-verpleegkundige en gemotiveerd bent om een opleiding tot specialist te volgen, dan zien we graag uw sollicitatie tegemoet. Ervaring binnen de MDL-zorg is een pre. Als u voldoet aan deze criteria, dan hopen we van harte dat u reageert.

Ons aanbod

U werkt in een dienstverband van 32 tot 36 uur per week. Bent u een nieuwe medewerker, dan krijgt u in eerste instantie een aanstelling voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris als verpleegkundig specialist is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 4.216,- bruto per maand bij een fulltime functie (schaal 10, CAO UMC). Het salaris als verpleegkundige in opleiding tot specialist is ook afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal €3.837,- bruto per maand bij een fulltime functie (schaal 9B, CAO UMC).

Het LUMC biedt daarnaast zeer gunstige arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 8,3%, een pensioenregeling bij het ABP waarbij de werkgever 70% van uw pensioenpremie betaalt en de mogelijkheid tot deelname aan onze collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Bovendien biedt het LUMC goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies. Het LUMC is met het OV heel goed te bereiken; we zijn gesitueerd recht tegenover Leiden Centraal Station. Voor automobilisten is er voldoende parkeergelegenheid en als u liever met de fiets komt kunt u deelnemen aan onze gunstige fietsregeling. Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden leest u elders op deze site.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met mevrouw A.E. van der Meulen, MDL-arts, afdeling MDLZ, telefoon 071 529 91 34 of met mevrouw R. Theeuwen, verpleegkundig specialist, afdeling MDLZ, telefoon 071 529 82 37.

Solliciteren

Heeft u interesse in bovenstaande functie en voldoet u aan de profieleisen, dan nodigen wij u van harte uit te solliciteren. U kunt reageren tot de sluitingsdatum.

U kunt uw sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kunt u bijlagen meesturen (zoals uw motivatiebrief en cv). Uiteraard worden uw gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om u in dienst te nemen, vragen wij u om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). U krijgt de kosten hiervoor vergoed.