Researchverpleegkundige m/v

Verpleegkundig & Assisterend personeel
Afdeling
Kindergeneeskunde
Vacaturenummer
C.18.MH.MP.06
Dienstverband
16 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
HBO
Maximum salaris
€ 2.996,- bruto per maand (schaal 7, CAO UMC)
Sluitingsdatum
tot en met 22 juli 2018

De functie

Heb jij een verpleegkundige achtergrond, maar heeft het onderzoek jou altijd getrokken? Dan hebben wij een interessante functie voor je!

Als verpleegkundig onderzoeksmedewerker heb je een spilfunctie waar het gaat om de organisatie, implementatie en uitvoering van het (klinisch)wetenschappelijk onderzoek vanuit de vakgroep Kinder Maag-Darm en Leverziekten (KMDL) van het LUMC. Wij op zoek naar een verpleegkundig onderzoeksmedewerker voor het opstarten en uitvoeren van de studie, getiteld ‘Vroege opsporing van coeliakie op de consultatiebureaus in Nederland (GLUTENSCREEN)’. Het doel van deze studie is om op de consultatiebureaus in de regio Kennemerland de haalbaarheid, kosteneffectiviteit en acceptatie van vroege opsporing naar coeliakie bij kinderen tussen de twaalf maanden en vier jaar te onderzoeken. Deze resultaten zullen worden vergeleken met de uitkomst van de huidige gezondheidszorg (www.zonmw.nl).
Het betreft een afwisselende baan. Je coördineert de uitvoering van het GLUTENSCREEN project in nauwe samenwerking met de kinderartsen en de jeugdartsen in Kennemerland. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het voorbereiden tot aan het uitvoeren van de onderzoeksprotocol. Je bent de centrale persoon in de communicatie tussen de consultatiebureaus en het LUMC. Jouw uitvoerende werkzaamheden bestaan onder andere uit het coachen van de consultatiebureau medewerkers in het afnemen van coeliakie sneltests en de begeleiding van de kinderen met positieve screening bij hun diagnostische traject in het LUMC. Je legt (onderzoeks)gegevens vast in databases. Daarnaast heb je intensief contact met patiënten, onderzoekers, artsen en onderzoeksverpleegkundigen binnen de afdeling (en daarbuiten).

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. Je wordt aangesteld binnen de subafdeling KinderMDL (Willem-Alexander Kinderziekenhuis) van het LUMC. Je valt onder de medische discipline van deze afdeling. Speerpunten voor deze afdeling zijn onderzoek naar coeliakie en IBD. De afdeling werkt intensief samen met onderzoekers in binnen- en buitenland.

Het profiel

De research professional die wij zoeken heeft een hbo-verpleegkundige opleiding (of vergelijkbaar) en ervaring in de uitvoering van  klinisch wetenschappelijk onderzoek. Een voltooide en met certificaat afgeronde GCP-BROK cursus of post hbo opleiding Researchverpleegkundige is een pre. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, bent enthousiast en flexibel en kunt snel schakelen. Je werkt graag in een multidisciplinaire omgeving, maar kunt ook goed zelfstandig werken. Tevens ben je oplossingsgericht en stel je hoge eisen aan kwaliteit. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel in woord als geschrift. Ben je ook nauwkeurig en stressbestendig? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 16 uur per week. Je krijgt een tijdelijke aanstelling voor de duur van 3 jaar. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2.996,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 7, CAO UMC).

Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing). Daarnaast kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Bovendien biedt het LUMC goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies en kun je gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Meer hierover lees je elders op deze site.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met mevrouw Y. Wijkhuisen, project manager, Willem-Alexander Kinderziekenhuis, telefoon 071 526 28 06, of met drs. C.R. Meijer, kinderarts, arts-onderzoeker, Willem-Alexander Kinderhuis, telefoon 071 526 28 of met dr. M.L. Mearin Manrique, kinderarts-MDL, project coördinator, Willem-Alexander Kinderziekenhuis, telefoon 071 526 28 06.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.