Radiodiagnostisch laborant MBB m/v

Verpleegkundig & Assisterend personeel
Afdeling
Radiologie
Vacaturenummer
B.18.PV.JH.77
Dienstverband
24 tot 36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
HBO
Maximum salaris
€ 2.996,- bruto per maand (schaal 7, CAO UMC)
Sluitingsdatum
tot en met 23 september 2018

De functie

Het LUMC zoekt een radiodiagnostisch laborant Medisch Beeldvorming- en Bestralingsdeskundige (MBB). In deze functie werkt u voor diverse clusters binnen de afdeling Radiologie.

Als radiodiagnostisch laborant MBB varieert uw werk van onderzoek met zeer geavanceerde technieken tot het verrichten van conventionele onderzoeken. Eigen verantwoordelijkheid, aandacht voor kwaliteit van zorg en professionaliteit staan centraal. U begeleidt leerlingen, studenten, stagiairs en nieuwe medewerkers. Het verrichten van onregelmatige diensten behoort ook tot uw takenpakket.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. Op de afdeling Radiologie werken we met alle moderne radiologische technieken. Zoals mammografie, echografie, angiografie/interventie radiologie, CT-scan en MRI (inclusief een 7T). De afdeling beschikt over 34 onderzoekkamers verdeeld over meerdere vloeren. Ten behoeve van de traumaradiologie beschikt de Spoed Eisende Hulp over twee goed geoutilleerde röntgenkamers en in 2019 over een eigen CT-scan. Naast de klinische taken voeren we ook wetenschappelijke projecten uit en geven we onderwijs. Op de afdeling besteden we veel aandacht aan bij- en nascholing voor en door radiodiagnostisch laboranten. Op de afdeling werken ongeveer 300 medewerkers, waaronder tachtig radiodiagnostisch laboranten, elf MNW’s en vier PA/AP's.

Het profiel

Voor deze functie heeft u een opleiding tot radiologisch laborant of hbo-MBRT afgerond. Werkervaring is een pre, met name op MRI en/of angiografie/interventie gebied. Voor deze functie is het belangrijk dat u kwaliteit nastreeft. U toont initiatief en bent stressbestendig. Ook beschikt u over een flexibele instelling en goede sociale vaardigheden, die goed van pas komen bij het werk in teamverband. Toch bent u ook zelfstandig en bovendien inventief in de uitvoering van uw werk.

Ons aanbod

U werkt in een dienstverband van 24 tot 36 uur per week. Bent u een nieuwe medewerker, dan krijgt u in eerste instantie een aanstelling voor één jaar met uitzicht op vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van uw opleiding en ervaring en bedraagt maximaal €2.996,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 7, CAO UMC).

Het LUMC biedt daarnaast zeer gunstige arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 8,3%, een pensioenregeling bij het ABP waarbij de werkgever 70% van uw pensioenpremie betaalt en de mogelijkheid tot deelname aan onze collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Bovendien biedt het LUMC goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies. Het LUMC is met het OV heel goed te bereiken; we zijn gesitueerd recht tegenover Leiden Centraal Station. Voor automobilisten is er voldoende parkeergelegenheid en als u liever met de fiets komt kunt u deelnemen aan onze gunstige fietsregeling. Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden leest u elders op deze site.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kunt u contact opnemen met de heer F. Maagdenberg, coördinerend Hoofdlaborant, Radiologie, telefoon 071 529 93 81.

Solliciteren

Heeft u interesse in bovenstaande functie en voldoet u aan de profieleisen, dan nodigen wij u van harte uit te solliciteren. U kunt reageren tot de sluitingsdatum.

U kunt uw sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kunt u bijlagen meesturen (zoals uw motivatiebrief en cv). Uiteraard worden uw gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om u in dienst te nemen, vragen wij u om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). U krijgt de kosten hiervoor vergoed.