Physician Assistant Neonatologie m/v

Verpleegkundig & Assisterend personeel
Afdeling
Neonatologie
Vacaturenummer
C.17.MH.SV.03
Dienstverband
36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
HBO / HBO+
Maximum salaris
€ 4.194,- bruto per maand (schaal 10, CAO UMC)
Sluitingsdatum
tot en met 31 oktober 2017

De functie

Als physician assistant van de afdeling Neonatologie  richt u zich op het behandelen van pasgeborenen, die zijn opgenomen op de afdeling Neonatologie.  Onder supervisie van de kinderarts-neonatoloog (i.o.) voert u medische routinetaken zelfstandig uit, zoals het afnemen van de heteroanamnese, het uitvoeren van lichamelijk onderzoek en het verrichten van medisch technische handelingen. Ook coördineert u de medische zorg op de afdeling en informeert u ouders van patiënten over het ziekteverloop en de behandeling.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig.
De physician assistant maakt deel uit van de medische neonatologische staf, bestaande uit arts-assistenten in opleiding tot kinderarts, physician assistants, fellows neonatologie en kinderarts-neonatologen. Er zijn momenteel vier ervaren physician assistants werkzaam en een physician assistant in opleiding. De subafdeling Neonatologie is onderdeel van het Willem-Alexander KinderZiekenhuis en vormt samen met de afdeling Verloskunde het Perinataal Centrum LUMC. In aanvulling hierop is in de zomer van 2016   het Geboortehuis Leiden geopend. De primaire taak van de afdeling Neonatologie bestaat uit de opvang en behandeling van zieke pasgeborenen. Daarnaast wordt op de afdeling wetenschappelijk onderzoek verricht. De afdeling heeft ongeveer 80 verpleegkundigen,20 artsen en behandelt ruim 700 zieke pasgeborenen per jaar.

Het profiel

Om voor deze functie in aanmerking te komen heeft u de Master-opleiding Physician Assistant afgerond, met aandachtsgebied neonatologie dan wel kinder-intensive care. Kandidaten met aandachtsgebied algemene kindergeneeskunde worden ook verzocht om te reageren. U heeft interesse in het verrichten van medische handelingen en u beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Tevens bent u  flexibel en stressbestendig, en bereid een bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering van het beroep en de beroepshouding van physician assistant.

Ons aanbod

U werkt in een dienstverband van 36 uur per week, verdeeld over 7 dagen per week, in zowel dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten. Bent u een nieuwe medewerker, dan krijgt u in eerste instantie een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van uw opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 4.194,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 10, CAO UMC).

Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heeft u recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing). Daarnaast kunt u deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Bovendien biedt het LUMC u goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies en kunt u gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Meer hierover leest u elders op deze site.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kunt u contact opnemen met mevrouw E.G.J. Rijntjes-Jacobs, neonatoloog, afdeling Neonatologie, telefoon 071 529 79 28. U kunt ook contact opnemen met mevrouw I.M. Stoppelenburg-Dito, physician assistant, afdeling Neonatologie, telefoon 071 529 83 05. Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd. Een onderdeel van de selectieprocedure kan zijn het meelopen van een werkdag op de afdeling.

Solliciteren

Heeft u interesse in bovenstaande functie en voldoet u aan de profieleisen, dan nodigen wij u van harte uit te solliciteren. U kunt reageren tot de sluitingsdatum.

U kunt uw sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kunt u bijlagen meesturen (zoals uw motivatiebrief en cv). Uiteraard worden uw gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om u in dienst te nemen, vragen wij u om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). U krijgt de kosten hiervoor vergoed.