Operatieassistent m/v

Verpleegkundig & Assisterend personeel
Afdeling
OK Centrum
Vacaturenummer
A.18.MR.BB.25
Dienstverband
24-36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
vakopleiding
Maximum salaris
€ 3.391,- bruto per maand (schaal 8, CAO UMC) 
Sluitingsdatum
tot en met 8 juli 2018

De functie

Het OK-centrum in het LUMC is uitgerust met de modernste apparatuur. In deze dynamische omgeving houd je als operatieassistent onder alle omstandigheden je hoofd koel. Houd je van een uitdaging en vind je het leuk om elke dag iets nieuws te leren? Dan maken wij graag kennis met je!

Als operatieassistent ben je actief in het OK-centrum van het LUMC. Onder verantwoordelijkheid van een snijdend specialist verricht je medisch ondersteunende werkzaamheden voor een breed scala aan specialismen. Je bent allround inzetbaar, maar in de praktijk zul je met name worden ingezet voor het specialisme thoraxchirurgie. Daarnaast neem je de taak op je van werkbegeleider van één van de studenten die meedraaien in het OK-centrum.

Werken in het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing. Door internationaal vooraanstaand onderzoek verbeteren we continu onze patiëntenzorg. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. Het LUMC beschikt over een uiterst modern OK-centrum, dat bestaat uit vier clusters met 20 operatiekamers, inclusief PACU, Holding en Kinder- en Volwassenverkoeverkamers. Het OK-centrum beschikt verder over een zelfstandig uitname team (ZUT), dat samen met een transplantatiechirurg meegaat naar andere ziekenhuizen om donatieprocedure uit te voeren. Binnen het OK-centrum zijn er verschillende werkgroepen actief die meedenken over actuele onderwerpen, zoals het nieuwe thoraxcentrum. Er wordt OK-breed gewerkt met HIX. Door de topklinische en topreferente status van het LUMC werk je mee aan speciale en uitdagende medische ingrepen en sta je aan de wieg van bijzondere innovaties. Denk bijvoorbeeld aan orgaantransplantaties, die alleen mogelijk zijn in ziekenhuizen met een speciale vergunning. Andere speerpunten van het LUMC zijn hartchirurgie, neurochirurgie en traumachirurgie. Bijscholing en professionalisering zijn hierbij zeer belangrijk. De hoge turnover en de complexe zorg maken dat de afdeling een bijzonder dynamisch karakter heeft. Kortom, een  prachtige werkplek als je van afwisseling houdt.

Het profiel

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze nieuwe collega die in het bezit is van een diploma Operatieassistent. Bij voorkeur heb je ervaring opgedaan als operatieassistent bij het specialisme thoraxchirurgie. Het is een pre als je daarnaast ook de opleiding CardioThoracale Chirurgie (CTC) hebt gevolgd. Omdat in het OK-centrum ingrepen altijd anders kunnen lopen dan verwacht, is het noodzakelijk dat je snel kunt schakelen en flexibel, stressbestendig en resultaatgericht bent. Verder beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden, omdat je te maken hebt met een diverse en vaak uitzonderlijke patiëntengroep. Ben je ook nog proactief ingesteld en denk je graag mee over verbeteringen en ontwikkelingen binnen het vakgebied? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 24-36 uur per week. We werken met een continurooster, zonder beschikbaarheids- en bereikbaarheidsdiensten. Ben je een nieuwe medewerker dan krijg je in eerste instantie een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring, en bedraagt bij een aanstelling als senior operatieassistent maximaal € 3.391,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (schaal 8, CAO UMC), exclusief onregelmatigheidstoeslag (schaal 8, CAO UMC), eindejaarsuitkering en een extra arbeidsmarktgerelateerde toelage tot en met 2018.

Secundaire arbeidsvoorwaarden
Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een persoonlijk ontwikkelingsbudget, een fiscaal aantrekkelijke reiskostenregeling en een pensioenregeling bij het ABP. Je kunt deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra en gebruikmaken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Daarnaast zijn er zijn goede faciliteiten op het gebied van kinderopvang. Meer hierover lees je elders op deze site.

Jouw loopbaanontwikkeling
Of je nu een beginner of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Goede bereikbaarheid
Het LUMC ligt naast het centraal station van Leiden, met uitstekende verbindingen binnen de Randstad. Kom je met de auto? Dan vind je naast het LUMC een parkeergarage. Dus ook kandidaten uit de regio Amsterdam, Utrecht en Den Haag zijn van harte uitgenodigd te solliciteren.
 

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Belinda Dubbeldam, managementassistent OK, 071 526 41 10. Je kunt ook contact opnemen met Maaike van Wieringen-Deckers, teamleider OK, telefoon 071 529 73 06. Voor deze functie kunnen wij referenties opvragen.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.