Operatieassistent m/v

Verpleegkundig & Assisterend personeel
Afdeling
OK Centrum
Vacaturenummer
A.18.MR.BB.25
Dienstverband
24-36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
vakopleiding
Maximum salaris
€ 3.391,- bruto per maand (schaal 8, CAO UMC) 
Sluitingsdatum
tot en met 7 oktober 2018

De functie

Ben jij een afgestudeerd operatieassistent en wil je graag in een dynamische omgeving werken met de nieuwste apparatuur? Dan maken wij graag kennis met je in het LUMC!

Als operatieassistent ben je actief in het OK-centrum. Onder verantwoordelijkheid van een snijdend specialist verricht je medisch ondersteunende werkzaamheden voor een breed scala aan specialismen. Je wordt ingezet voor het specialisme thoraxchirurgie, maar je kunt ook uitstekend voor andere specialismen aan de slag. Daarnaast neem je de taak op je van werkbegeleider van een van de studenten die meedraait in het OK-centrum.

Werken in het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing. Door internationaal vooraanstaand onderzoek verbeteren we continu onze patiëntenzorg. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. Het LUMC beschikt over een uiterst modern OK-centrum, dat bestaat uit vier clusters met 20 operatiekamers, inclusief PACU, Holding en Kinder- en Volwassenverkoeverkamers. Het OK-centrum beschikt verder over een zelfstandig uitname team (ZUT), dat samen met een transplantatiechirurg meegaat naar andere ziekenhuizen om donatieprocedure uit te voeren. Binnen het OK-centrum zijn er verschillende werkgroepen actief die meedenken over actuele onderwerpen, zoals het nieuwe thoraxcentrum. Er wordt OK-breed gewerkt met HIX. Door de topklinische en topreferente status van het LUMC werk je mee aan speciale en uitdagende medische ingrepen en sta je aan de wieg van bijzondere innovaties. Denk bijvoorbeeld aan orgaantransplantaties, die alleen mogelijk zijn in ziekenhuizen met een speciale vergunning. Andere speerpunten van het LUMC zijn hartchirurgie, neurochirurgie en traumachirurgie. Bijscholing en professionalisering zijn hierbij zeer belangrijk. De hoge turnover en de complexe zorg maken dat de afdeling een bijzonder dynamisch karakter heeft. Kortom, een  prachtige werkplek als je van afwisseling houdt.

Het profiel

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze nieuwe collega die in het bezit is van een diploma Operatieassistent. Bij voorkeur heb je ervaring opgedaan als operatieassistent bij het specialisme thoraxchirurgie. Het is een pre als je daarnaast ook de opleiding CardioThoracale Chirurgie (CTC) hebt gevolgd. Omdat in het OK-centrum ingrepen altijd anders kunnen lopen dan verwacht, is het noodzakelijk dat je snel kunt schakelen en flexibel, stressbestendig en resultaatgericht bent. Verder beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden, omdat je te maken hebt met een diverse en vaak uitzonderlijke patiëntengroep. Ben je ook nog proactief ingesteld en denk je graag mee over verbeteringen en ontwikkelingen binnen het vakgebied? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 24-36 uur per week. We werken met een continurooster, zonder beschikbaarheids- en bereikbaarheidsdiensten. Het salaris is marktconform en afhankelijk van je opleiding en ervaring, en bedraagt bij een aanstelling als senior operatieassistent maximaal € 3.391,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (schaal 8, CAO UMC), exclusief onregelmatigheidstoeslag, eindejaarsuitkering en een extra arbeidsmarktgerelateerde toelage (tot en met 2018). Ben je een nieuwe medewerker dan krijg je in eerste instantie een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Bij goed functioneren kan dit tussentijds al worden omgezet in een vaste aanstelling.

Secundaire arbeidsvoorwaarden
Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden zoals 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een persoonlijk ontwikkelingsbudget en een pensioenregeling bij het ABP. Ook kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra. Daarnaast kun je gebruikmaken van extra faciliteiten op het OK-complex. Zo is er – als je het nodig hebt – een masseur voor jou beschikbaar en krijg je gratis lunch en fruit. Verder worden er diverse sportieve en ontspannende activiteiten georganiseerd.

Jouw loopbaanontwikkeling
Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Goede bereikbaarheid
Het LUMC ligt naast het centraal station van Leiden, met uitstekende verbindingen binnen de Randstad. Kom je met de auto? Dan vind je naast het LUMC een parkeergarage. Huisvesting een probleem? Laat het weten dan kijken we mee voor een oplossing.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Belinda Dubbeldam, managementassistent OK, 071 526 41 10. Je kunt ook contact opnemen met Maaike van Wieringen-Deckers, teamleider OK, telefoon 071 529 73 06. Voor deze functie kunnen wij referenties opvragen. Solliciteer je (ver) voor de sluitingsdatum, dan ontvang je ook (ruim) voor de deadline een reactie van ons.  

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.