Obstetrieverpleegkundigen m/v

Verpleegkundig & Assisterend personeel
Afdeling
GeboorteHuis Leiden
Vacaturenummer
C.18.WV.MP.20
Dienstverband
20 tot 36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
MBO/HBO
Maximum salaris
€ 3.202,- bruto per maand (schaal 8a, CAO UMC)
Sluitingsdatum
tot en met 16 september 2018

De functie

“Ik kan me geen afdeling met meer afwisseling, uitdaging en dynamiek voorstellen. Je bent bij een bijzondere gebeurtenis in iemands leven. Bovendien leveren we gespecialiseerde zorg die je nergens anders in Nederland vindt.” En dit alles doen we met een hecht team die met veel passie werkt in een fijne, saamhorige en open sfeer.

Ben jij als obstetrieverpleegkundige op zoek naar een baan in een moderne werkomgeving? Dan ben je bij ons in GeboorteHuis Leiden aan het juiste adres. Je komt te werken op een splinternieuwe afdeling met 32 geboortekamers waar jij vrouwen en hun baby’s alle mogelijke hulp biedt tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed. Dit doe je samen met een team van verpleegkundigen, artsen in opleiding tot specialist , gynaecologen, verloskundigen, lactatiekundigen en kraamverzorgenden. Het werk op onze afdeling biedt uitersten: zo kunnen zich zorgsituaties voordoen met blije of verdrietige momenten. Je begeleidt niet alleen eerste- of tweedelijns bevallingen, maar ook vrouwen met een derdelijns indicatie worden bij ons opgenomen. Onze patiënten komen vanuit heel Nederland omdat wij gespecialiseerde zorg bieden die je nergens anders in Nederland vindt.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar ons? Bekijk onze visuele rondleiding (www.youtube.com) en kom een dag met ons meelopen!

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. GeboorteHuis Leiden is ontstaan vanuit een unieke samenwerking tussen het LUMC, Alrijne Ziekenhuis Leiden en verloskundigen uit de regio. Daarnaast werken we nauw samen met de afdeling Neonatologie en medische disciplines en verloskundigen uit de regio. Partners kunnen blijven slapen en we coachen ouders of verzorgers in de dagelijkse zorg voor hun pasgeborene(n), zodat zij dit zoveel als mogelijk zelf kunnen doen. Heeft een pasgeborene medium care nodig? Dan blijft de pasgeborene bij de moeder op de kamer. Kortom, gezinsgerichte zorg staat bij ons centraal en blijven we continu verder ontwikkelen. Wil jij graag meer informatie over onze afdeling? Bezoek onze site!

Het profiel

Wij zijn op zoek naar jou: een enthousiaste obstetrieverpleegkundige met een patiëntgerichte en collegiale instelling. Jij hebt de obstetrie- of ONG-opleiding succesvol afgerond en hebt bij voorkeur één jaar relevante werkervaring. Je zet je volledig in om de allerbeste zorg te bieden aan onze patiënten. Je weet van aanpakken en kunt goed omgaan met complexe zorgsituaties. Ook als dat betekent dat je dag niet altijd verloopt zoals je gepland had. Het werken in wisselende diensten is voor jou geen probleem. Herken jij jezelf in deze beschrijving? Dan hopen we jouw sollicitatie snel te ontvangen! Let op: wij zoeken meerdere verpleegkundigen voor deze afdeling!

Ons aanbod

Een afwisselende baan in een dienstverband van 20 tot 36 uur per week Als nieuwe medewerker krijg je in eerste instantie een aanstelling voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van je ervaring en opleiding en bedraagt maximaal €3.202,- bruto per maand op fulltime basis (schaal 8a, CAO UMC).

Secundaire arbeidsvoorwaarden
Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC 70% van de pensioenpremie betaalt. Je kunt deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra en gebruikmaken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Daarnaast zijn er zijn goede faciliteiten op het gebied van kinderopvang.

Jouw loopbaanontwikkeling
Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Goede bereikbaarheid
Het LUMC ligt pal naast het centraal station van Leiden, met uitstekende verbindingen binnen de Randstad. Kom je met de auto? Dan vind je naast het LUMC een parkeergarage. Dus ook kandidaten uit de regio Amsterdam, Utrecht en Den Haag zijn van harte uitgenodigd te solliciteren.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met Jacqueline Verloop of  Jolanda Nieuwenbroek, verpleegkundig teamleiders van het Perinatologie-GeboorteHuis Leiden, telefoon 071 529 74 69 of  071 529 73 05. Ben je nieuwsgierig naar de afdeling en het team? Bel ons dan voor een afspraak; we laten je graag de afdeling zien en je kennismaken met het team.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.