Medium Care Verpleegkundigen (i.o.) m/v

Verpleegkundig & Assisterend personeel
Afdeling
Intensive Care, Medium Care-unit
Vacaturenummer
A.18.GB.BB.46
Dienstverband
32 tot 26 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
MBO/HBO
Maximum salaris
€ 2.996,-bruto per maand (schaal 7, CAO UMC)
Sluitingsdatum
tot en met 2 september 2018

De functie

“Werken in een omgeving waar je 24/7 alert moet zijn en waar de gezondheid van patiënten acuut kan veranderen.” Spreekt jou dit aan en ben jij klaar met je studie Verpleegkunde en toe aan een nieuwe uitdaging? Dan leiden wij je graag op tot Medium Care verpleegkundige. 

Op de Medium Care liggen patiënten bijvoorbeeld herstellende van een ingrijpende operatie. Maar soms komt de opname ook onverwachts, bijvoorbeeld na een ongeval of een ernstige aandoening. Eén ding hebben de patiënten met elkaar gemeen: hun gezondheid is kwetsbaar. Tijdens onze opleiding tot Medium Care Verpleegkundige leren wij je hoe je zelfstandig de zorg voor  deze patiënten op je neemt. Tegelijkertijd begeleid jij de patiënten, hun familie en bezoekers. Ook leren wij je hoe te handelen als de situatie van een patiënt acuut verandert. Je werk is afwisselend en onvoorspelbaar! Je wordt opgeleid tot Medium Care verpleegkundige in een universitaire setting. Dit betekent dat je te maken hebt met een uitdagende en veelzijdige patiëntengroep en werkt in een dynamische omgeving. Is dit iets voor jou?

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. De afdeling Intensive Care beschikt over 45 bedden, verdeeld over twee volwassen units, een kinderunit en een Medium Care unit. Op de afdeling worden patiënten verpleegd met zeer uiteenlopende aandoeningen. De Medium Care unit vormt een belangrijk onderdeel in de keten tussen Intensive Care en de verpleegafdelingen van het LUMC. De Medium Care unit beschikt over acht bedden en is gelegen naast de Intensive Care units waar intensief mee wordt samengewerkt.

Het profiel

Jij hebt een verpleegkundige vooropleiding op mbo- of hbo-niveau. Je bent leergierig en positief ingesteld. Je kunt goed omgaan met stressvolle situaties en beschikt over een behoorlijke mate van zelfkennis. Daarnaast kun je zowel zelfstandig als in teamverband functioneren en ben je servicegericht naar patiënten, familie en de verschillende disciplines waar je mee samenwerkt. Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct!

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 32 tot 36 uur per week in zowel dag-, avond- en nachtdiensten. Ben je een nieuwe medewerker dan krijg je in eerste instantie een aanstelling voor één jaar met uitzicht op vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal €2.996,- bruto per maand (schaal 7, CAO UMC).

Secundaire arbeidsvoorwaarden
Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC 70% van de pensioenpremie betaalt. Je kunt deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra en gebruikmaken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Daarnaast zijn er  goede faciliteiten op het gebied van kinderopvang.

Jouw loopbaanontwikkeling
Of je nu een beginner of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken. Er zijn binnen beide afdelingen veel mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen.
 

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met Marion Stroot, verpleegkundig teamleider, afdeling Medium Care 071 5299196. Je kunt ook contact opnemen met Sebastiaan van der Meij, teamleider, afdeling Intensive Care, telefoon 071 529 94 65.Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd. We nodigen je van harte uit om een dag mee te lopen op de afdeling, wat tevens een onderdeel is van onze sollicitatieprocedure.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.