Longfunctieanalist m/v

Verpleegkundig & Assisterend personeel
Afdeling
Longziekten
Vacaturenummer
B.18.EK.EL.57
Dienstverband
36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
HBO
Maximum salaris
€ 3.391,- bruto per maand (schaal 8, CAO UMC)
Sluitingsdatum
tot en met 12 augustus 2018

De functie

“Jij stimuleert en begeleidt patiënten, van jong tot oud, om zodoende de best mogelijke meetresultaten te verkrijgen. Je kunt soepel overweg met diverse fabricaten longfunctieapparatuur. En het vak uitleggen aan een ander of een les verzorgen doe je graag.” Als jij jezelf in deze omschrijving herkent, dan ben jij de longfunctieanalist waar wij naar op zoek zijn!

Wij zoeken een longfunctieanalist die zijn of haar  medische, sociale, technische en didactische kennis wil toepassen in de praktijk op de afdeling Longfunctie bij het LUMC. Als longfunctieanalist verricht je zelfstandig alle metingen inclusief rapportage en beoordeling. Tijdens dit traject is het begeleiden van de patiënten een belangrijke taak, net als het borgen van de kwaliteit van apparatuur en processen. Van de onderzoeksresultaten maak je  een rapport dat tevens gebruikt wordt voor wetenschappelijk onderzoek. Je levert ook een actieve bijdrage aan de organisatorische- en beroepsinhoudelijke ontwikkeling binnen het vakgebied en de afdeling evenals aan de opleiding van onze leerlingen en arts assistenten.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. De  Longfunctieafdeling is onderdeel van de afdeling Longziekten en wordt gesuperviseerd door één van de longartsen. De Longfunctieafdeling draagt bij aan de diagnostiek van patiënten, het doen van klinisch wetenschappelijk onderzoek en het geven van onderwijs; van studenten tot specialisten in opleiding.

Het profiel

Wij zoeken een longfunctieanalist die de opleiding tot longfunctieanalist succesvol heeft afgerond. Als longfunctieanalist moet je beschikken over goede sociale vaardigheden, aangezien je veel contact met de patiënten hebt. Jij moet hen op hun gemak stellen en toch tot maximale prestaties brengen. Verder is het van belang dat je nauwkeurig werkt, want jouw onderzoeksresultaten worden gebruikt om onder andere een behandelplan op te stellen voor de patiënt en voor wetenschappelijk onderzoek. Tot slot is het belangrijk dat je zelfstandig kan werken en verantwoordelijkheidsgevoel hebt.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 36 uur per week. Ben je een nieuwe medewerker, dan krijg je in eerste instantie een aanstelling één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.  Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring, en bedraagt maximaal € 3.391,- bruto per maand voor een fulltime functie (schaal 8, CAO UMC).

Het LUMC biedt je zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing). Daarnaast kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Bovendien biedt het LUMC je goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies, en kun je gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Meer hierover lees je elders op deze site.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met de heer ing. R. Schot, coördinator Longfunctieafdeling, afdeling Longziekten, telefoon 071 526 35 97. Je kunt ook contact opnemen met de heer dr. M.K. Ninaber, longarts, afdeling Longziekten, telefoon 071 526 46 93.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.