Junior Verpleegkundige GeboorteHuis m/v 

Verpleegkundig & Assisterend personeel
Afdeling
GeboorteHuis Leiden
Vacaturenummer
C.18.WV.MP.28
Dienstverband
24 - 36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk 
Opleidingseis
MBO/HBO
Maximum salaris
 € 2.721,- bruto per maand (schaal 6, CAO UMC)
Sluitingsdatum
tot en met 2 september 2018

De functie

Heb jij de opleiding mbo-V of hbo-V afgerond en zou jij je willen specialiseren in pijnbestrijding tijdens bevallingen? Dan hebben wij de baan voor jou!

Voor het GeboorteHuis Leiden zijn wij op zoek naar een junior verpleegkundige die onze anesthesist assisteert bij het toedienen van pijnstilling tijdens bevallingen. Je houdt de patiënt goed in de gaten en bekijkt of de pijnstilling aangepast moet worden. Voordat je dit zelfstandig kunt doen, word je door onze anesthesist geschoold op het gebied van pijnstilling. Samen hebben jullie de taak om de bevalling zo dragelijk mogelijk te maken. De kennis en ervaring die je opdoet, deel je met je collega’s van het GeboorteHuis.

Bevallingen en het verzoek tot pijnstilling zijn onvoorspelbaar. Zo kan het voorkomen dat jij je handen even vrij hebt en andere werkzaamheden kunt doen. Op dit soort momenten mag je bijvoorbeeld de verpleegkundigen assisteren of meekijken met de verpleegkundigen van het GeboorteHuis en de Neonatale Intensive Care Unit (NICU).

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig.

Het GeboorteHuis Leiden levert zorg op het hoogste niveau. De afdeling is expert op meerdere gebieden en kan patiënten van A tot Z helpen. Dit komt onder andere door onze hechte, laagdrempelige samenwerking met andere experts in het LUMC, waaronder neonatologen, (kinder)cardiologen, internisten en immunologen. Zo proberen we met elkaar de best mogelijk zorg te bieden voor onze patiënt en het ongeboren kind.

Het profiel

Je hebt minimaal een mbo-V diploma op zak. Werkervaring op het gebied van anesthesie is geen vereiste, want wij leren je alles wat je moet weten. Maar wanneer je al wel kennis hebt van anesthesie, dan is dit natuurlijk mooi meegenomen. Affiniteit met het specialisme verloskunde op onze afdeling een must. Ben jij de verpleegkundige die wij zoeken? Dan maken we graag kennis met je.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 24 tot 36 uur per week. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar. Na deze periode bestaat de mogelijkheid je verder te specialiseren op onze afdeling of ergens anders binnen het LUMC. Je wordt in overleg ingeroosterd van maandag tot en met vrijdag. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2.721,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 6, CAO UMC).

Secundaire arbeidsvoorwaarden
Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld en bovendien ontvang je bij ons elk jaar een volledige dertiende maand. Je pensioen klinkt misschien nog ver weg, maar wij zorgen er wel voor dat het goed voor je is geregeld: het LUMC betaalt namelijk 70% van je pensioenpremie! Daarbij kan je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra en gebruikmaken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. En krijg je kinderen? Dan hebben wij goede verlofregelingen en faciliteiten op het gebied van kinderopvang.

Jouw loopbaanontwikkeling
Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken. En uiteraard denken wij niet alleen aan je mentale ontwikkeling, ook sporten vinden wij belangrijk. Wat dacht je van yoga, bootcamp of steps? Wij bieden elke dag verschillende sportklassen aan!

Goede bereikbaarheid
Het LUMC ligt pal naast het centraal station van Leiden, met uitstekende verbindingen binnen de Randstad. Kom je met de auto? Dan vind je naast het LUMC een parkeergarage. Dus ook verpleegkundigen uit de regio Amsterdam, Utrecht en Den Haag zijn van harte uitgenodigd te solliciteren.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met mevrouw Jolanda Nieuwenbroek, verpleegkundig teamleider, GeboorteHuis Leiden, telefoon 071 529 73 05, e-mail J.W.M.Nieuwenbroek-Ruijters@lumc.nl. Je kunt ook contact opnemen met mevrouw Jacqueline Verloop, verpleegkundig teamleider, GeboorteHuis Leiden, telefoon 071 529 74 69, e-mail J.C.Verloop-Gillebaart@lumc.nl.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.