IVF-verpleegkundige m/v

Verpleegkundig & Assisterend personeel
Afdeling
Gynaecologie en Verloskunde
Vacaturenummer
C.18.WV.MP.25
Dienstverband
24 uur per week
Met ingang van
1 september 2018
Opleidingseis
HBO
Maximum salaris
€2.996 bruto per maand (schaal 7 CAO-UMC)
Sluitingsdatum
tot en met 22 juli 2018          

De functie

Als IVF-verpleegkundige begeleidt jij patiënten met een kinderwens. Ook wanneer een behandeling  nog niet slaagt, ondersteun jij ze. Kom jij ons team versterken?

Als IVF-verpleegkundige bij het LUMC ben je verantwoordelijk voor verpleegtechnische werkzaamheden die horen bij een IVF-behandeling, ICSI-behandeling of IUI behandeling. Je voert zelfstandig echografisch onderzoek uit  en assisteert IVF-artsen bij behandelingen, waaronder eicelpuncties. Je neemt deel aan patiëntenbesprekingen en bent het aanspreekpunt voor onze patiënten. Je houdt telefonisch spreekuur, informeert onze patiënten over de behandeling en legt uit hoe zij hun medicijnen gaan injecteren.

Je verzorgt administratie, verzamelt data en voert deze data in de IVF-database in. Verder deel jij je ervaring en kennis met het onderwijs van obs/gyn-verpleegkundigen en (her)schrijf je de protocollen.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing. Door internationaal vooraanstaand onderzoek verbeteren we continu onze patiëntenzorg. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij en het IVF centrum behoort wat betreft resultaten tot de top in Nederland. Uit het feit dat wij al jaren een pluim ontvangen van de patiëntenvereniging Freya blijkt dat we de begeleiding hoog in het vaandel hebben staan. Om dit  alles te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. Als IVF-verpleegkundige kom je te werken bij het IVF-centrum van het LUMC.
Het IVF-centrum neemt een belangrijke plaats in binnen de sectie voortplanting van de afdeling Gynaecologie en Verloskunde. Het hechte team bestaat uit fertiliteitsartsen, IVF-analisten, klinisch embryologen, een secretaresse en IVF-verpleegkundigen. Alle disciplines werken nauw met elkaar samen. Het IVF-centrum werkt samen met een transportziekenhuis in Den Haag.

Het profiel

Wij zijn op zoek naar een verpleegkundige die zijn of haar opleiding succesvol heeft afgerond en minimaal vijf jaar werkervaring heeft in een ziekenhuis. Het is een pre als je kennis en ervaring hebt op het gebied van transvaginaal echoscopisch onderzoek en het specialisme fertiliteit. Verder is het belangrijk dat je goede sociale vaardigheden hebt, want jij biedt een luisterend oor aan onze patiënten. Je moet goed inlevingsvermogen hebben en begrip kunnen tonen. We zoeken een collega die ons team voor langere tijd wil versterken, gezien de complexe aard van het specialisme en de behandeling. Je bent flexibel wat betreft de invulling van het rooster. Daarnaast kun je zelfstandig werken, prioriteiten stellen en werken in een multidisciplinair team. Je bent integer, betrouwbaar en je kent je eigen grenzen. Je bent creatief bij het bedenken van oplossingen in de dagelijkse praktijk. Tot slot ben je collegiaal en werk je efficiënt.  

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 24 uur per week, waarbij je ook eens in de vier weken weekenddiensten (BAD) draait. Deze weekenddiensten zijn in overleg met je collega’s in te delen. Na de inwerkperiode wordt gekeken of je zo nodig de cursus fertiliteitsverpleging en/ of de opleiding echografie kunt gaan volgen.  In eerste instantie krijg je een aanstelling voor één jaar met uitzicht op vast dienstverband. Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring, en bedraagt maximaal €2.996,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 7, CAO UMC).

Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing). Daarnaast kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de universitair medische centra.

Bovendien biedt het LUMC je goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies en kun je gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Meer hierover lees je elders op deze site.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kunt u contact opnemen met mevrouw dr. ir. L. van der Westerlaken, IVF coördinator, afdeling Gynaecologie, telefoon 071 526 48 19 of e-mail: L.A.J.van_der_Westerlaken@lumc.nl. Je kunt ook contact opnemen met mevrouw drs. J.M. van der Linden, IVF Verpleegkundige, afdeling Gynaecologie, telefoon 071 526 4052 of e-mail J.M.van_der_Linden@lumc.nl.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.