IC-Verpleegkundige / Recovery Verpleegkundige OK-Centrum m/v

Verpleegkundig & Assisterend personeel
Afdeling
OK-centrum
Vacaturenummer
A.18.MR.BB.51
Dienstverband
24-36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
MBO/HBO
Maximum salaris
 € 3.582,- bruto per maand (schaal 9a, CAO UMC)
Sluitingsdatum
tot en met 29 juli 2018

De functie

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met veel afwisseling? Dan is ons OK-Centrum wat voor jou! In ons OK-Centrum zijn nagenoeg alle specialismen vertegenwoordigd. En jij bent, als IC-verpleegkundige / recorvery verpleegkundige, inzetbaar op alle vier de units. Door de hoge turnover en de complexe zorg heeft de afdeling een dynamisch karakter. Je komt te werken in een hecht team, waar jij je als teamspeler snel thuis gaat voelen!

Als IC-verpleegkundige / recovery verpleegkundige ga je aan de slag bij het cluster Pre- en Postoperatieve Zorg, onderdeel van het OK-centrum. Bij dit cluster werk je afwisselend op de units: holding, PACU en Kinder- en Volwassen verkoever.
Op de Holding worden patiënten voorbereid voor de OK. Op de PACU liggen patiënten die intensieve zorg nodig hebben of te instabiel zijn voor de verpleegafdeling. De conditie van de patiënt kan na een operatieve ingreep acuut veranderen. Snel en adequaat reageren is daarom van levensbelang. Na maximaal 24 uur wordt de patiënt overgeplaatst naar de Intensive Care of een passende verpleegafdeling. Op de Kinder- en Volwassen verkoever, verblijven patiënten maximaal vier uur waarna ze weer naar de verpleegafdeling gaan. Bij het cluster Pre- en Postoperatieve Zorg werk je nauw samen met een groot anesthesieteam. Samen met de behandelend anesthesioloog ben je zowel vóór als na de operatie verantwoordelijk voor de zorg van de patiënt. Ook assisteer je de anesthesioloog bij de medische verrichtingen zoals bijvoorbeeld regionale anesthesie.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. De topklinische en topreferente status van het LUMC zorgt ervoor dat speciale medische ingrepen plaatsvinden in ons uiterst moderne OK-Centrum. Denk bijvoorbeeld aan orgaantransplantaties die alleen mogelijk zijn in ziekenhuizen met een speciale vergunning. Het OK-Centrum bestaat uit vier clusters. Eén daarvan is het cluster Pre- en Postoperatieve Zorg, dat onderverdeeld is in vier units: de PACU (zes bedden voor intensieve post-operatieve zorg), de Holding (zeven bedden voor pre-operatieve handelingen), de Kinderverkoever (zes bedden voor postoperatieve opvang van kinderen tot 16 jaar) en de Volwassen verkoever (veertien bedden voor postoperatieve opvang).

Het profiel

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een gedreven IC-verpleegkundige, liefst met enkele jaren ervaring. Ben je geen IC-verpleegkundige, maar beschik je wél over een diploma Recovery Verpleegkundige en ben je enthousiast over deze functie, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Het is dan wel zaak dat je bereid bent om op termijn de IC-opleiding te doen. Verder beschik je over een proactieve houding, ben je flexibel, sta je stevig in je schoenen en lever je een actieve bijdrage aan nieuwe ontwikkelingen.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 24 tot 36 uur per week. Ben je een nieuwe medewerker, dan krijg je in eerste instantie een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.582,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 9a, CAO UMC).

Ben je geïnteresseerd? Kom dan een dag meelopen op de afdeling.

Secundaire arbeidsvoorwaarden
Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC 70% van de pensioenpremie betaalt. Je kunt deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra en gebruikmaken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Daarnaast zijn er zijn goede faciliteiten op het gebied van kinderopvang.

Jouw loopbaanontwikkeling
Of je nu een beginner of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Goede bereikbaarheid
Het LUMC ligt pal naast het centraal station van Leiden, met uitstekende verbindingen binnen de Randstad. Kom je met de auto? Dan vind je naast het LUMC een parkeergarage. Dus ook verpleegkundigen uit de regio Amsterdam, Utrecht en Den Haag zijn van harte uitgenodigd te solliciteren.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met de heer N. Vink, teamleider, OK Holding Verkoever en PACU, telefoon 071 529 98 06. Voor deze functie kunnen wij referenties opvragen.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.