IC-verpleegkundige / ICK-verpleegkundige m/v 

Verpleegkundig & Assisterend personeel
Afdeling
Intensive Care
Vacaturenummer
A.17.GB.29 
Dienstverband
32-36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
HBO
Maximum salaris
€ 3.562,- bruto per maand (schaal 9A, CAO UMC)
 
Sluitingsdatum
tot en met 1 oktober 2017 

De functie

Ben je IC-verpleegkundige en zoek je een baan met veel vernieuwing en ontwikkeling? In het LUMC vinden veel speciale en nieuwe technologische medische ingrepen plaats vanwege de topklinische en topreferente zorg die wij kunnen bieden. Zoals bijvoorbeeld de orgaantransplantaties, volwassen en congenitale cardiochirurgie  en zijn we vanaf heden een internationaal erkend ECLS (ECMO) centrum als 6e ziekenhuis in Europa! Topreferente zorg vind je alleen in universitair medische centra en dat zorgt voor een continue impuls voor vernieuwing en ontwikkeling. Je bent verantwoordelijk voor de complexe zorg die deze patiënten nodig hebben.  Behalve de zorg voor de patiënt is ook de begeleiding van familieleden en ouders van essentieel belang. Omdat de conditie van patiënten op een IC acuut kan veranderen, is snel en adequaat reageren en handelen van levensbelang. De complexiteit en vaak levensbedreigende aandoeningen maakt de intensieve zorg die jij biedt extra waardevol!

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing. Door internationaal vooraanstaand onderzoek verbeteren we continu onze patiëntenzorg. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. De afdeling Intensive Care beschikt over 45 bedden, verdeeld over twee volwassen units, een kinderunit en een medium care unit, die intensief met elkaar samenwerken. Op iedere locatie worden patiënten verpleegd met verschillende uiteenlopende aandoeningen. Iedere unit heeft een eigen verpleegkundig team aangestuurd door teamleiders. Je wordt aangenomen voor de hele afdeling Intensive Care, maar krijgt als vaste basis één van de units. Je bent bereid om deel te nemen aan het roulatiesysteem binnen de Intensive Care.

Het profiel

Wij zoeken meerdere enthousiaste ic-verpleegkundigen die over een hbo werk- en denkniveau beschikken. Je hebt een opleiding mbo-v, hbo-v of een inservice A-opleiding aangevuld met de IC-aantekening. Daarnaast heb je eventueel de Kinder IC-aantekening,  of ben je bereid tot het volgen van de ICK-opleiding.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 24 tot 36 uur per week in zowel dag-, avond- als nachtdiensten. Ben je een nieuwe medewerker dan krijg je in eerste instantie een aanstelling voor één jaar met uitzicht op vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.562,- bruto per maand (schaal 9A, CAO UMC).

Secundaire arbeidsvoorwaarden
Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een persoonlijk ontwikkelingsbudget, een fiscaal aantrekkelijke reiskostenregeling en een pensioenregeling bij het ABP. Je kunt deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra en gebruikmaken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Daarnaast zijn er zijn goede faciliteiten op het gebied van kinderopvang. Meer hierover lees je elders op deze site.

Jouw loopbaanontwikkeling
Of je nu een beginner of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Goede bereikbaarheid Het LUMC ligt naast het centraal station van Leiden, met uitstekende verbindingen binnen de Randstad. Kom je met de auto? Dan vind je naast het LUMC een parkeergarage. Dus ook ic-verpleegkundigen  uit de regio Amsterdam, Utrecht en Den Haag zijn van harte uitgenodigd te solliciteren. 

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met Conny Keijzer, verpleegkundig manager Intensive Care, telefoon 071 526 36 67. Je kunt ook contact opnemen met Sebastiaan van der Meij, verpleegkundig teamleider, afdeling IC- Volwassenen, telefoon 071 526 26 90. Ten slotte kun je ook contact opnemen met Annemiek Litsenburg, verpleegkundig teamleider IC-Kinderen, telefoon 071 526 33 98.Voor deze vacature worden referenties opgevraagd. Wil je een beter beeld van de afdeling krijgen? Een dag meelopen op de afdeling is onderdeel van de sollicitatieprocedure, we ontmoeten je graag!

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.