Echocardiografist  m/v 

Verpleegkundig & Assisterend personeel
Afdeling
Hartziekten
Vacaturenummer
B.17.EK.EL.37 
Dienstverband
32-36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
MBO/HBO
Maximum salaris
Conform CAO UMC
Sluitingsdatum
uiterlijk 1 oktober 2017

De functie

De afdeling Hartfunctie is op zoek naar een echocardiografist die de Echografieafdeling komt versterken. Als echocardiografist voer je zelfstandig het echocardiogram uit, inclusief de voorbereiding en de bijbehorende verslaglegging. Je werkt hierbij met geavanceerde echocardiografische apparatuur onder supervisie van een cardioloog.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. De afdeling Hartziekten heeft als doel diagnosticeren en behandelen van patiënten met hartaandoeningen. De afdeling heeft voortdurend te maken met nieuwe ontwikkelingen en levert topklinische zorg, waardoor patiënten afkomstig zijn uit de hele regio en daarbuiten. De Cardiologie behandelt patiënten waarvan de behandeling een geavanceerd en gespecialiseerd karakter heeft, dat vraagt om intensieve zorg. De verschillende teams en disciplines werken nauw samen om een efficiënte zorgverlening te kunnen garanderen. De verschillende teams hebben hun eigen karakter en specialiteit. De organisatorische eenheid bestaat uit 160 medewerkers (120 fte).

De Echografieafdeling van de Hartziekten is een dynamische afdeling en een van de grootste van Europa. Door grote efficiency zijn wij in staat om veel echo’s te maken met een hoge kwaliteit.

Het profiel

Je hebt een mbo/hbo denkniveau en de opleiding Hartfunctielaborant in de richting echocardiografie of de opleiding Echolaborant voor cardiologie goed afgerond. Je beschikt over een goed technisch inzicht en in je werk ben je uiterst accuraat en nauwkeurig. Daarbij ben je flexibel en heb je collegialiteit hoog in het vaandel staan.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 32-36 uur per week. Ben je een nieuwe medewerker dan krijg je in eerste instantie een aanstelling voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Het LUMC bied je zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing). Daarnaast kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Bovendien biedt het LUMC goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies, en kun je gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Meer hierover lees je elders op deze site. 

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met mevrouw M. Schumacher, teamleider Hartfunctie, telefoon 071 529 82 61. Wil je graag een beeld van de afdeling? Er is altijd een mogelijkheid om een dagdeel mee te lopen.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.