CC-verpleegkundige m/v 

Verpleegkundig & Assisterend personeel
Afdeling
Hartbewaking
Vacaturenummer
B.18.EK.EL.75
Dienstverband
32-36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
MBO / HBO
Maximum salaris
€ 3.582,- bruto per maand (schaal 9A, CAO UMC)  
Sluitingsdatum
tot en met 23 september 2018

De functie

Op de Hartbewaking van het LUMC liggen patiënten met een grote variëteit aan cardiologische ziektebeelden. Niet alleen patiënten met coronairlijden maar ook patiënten met ernstig hartfalen met een LVAD. Als CC-verpleegkundige regisseer jij de zorg  rondom de patiënt; patiënten die vaak hoogcomplexe zorg nodig hebben. Ook als een patiënt zieker wordt, ben jij er vaak als eerste bij. Dan moet je direct schakelen en handelen.

Als CC-verpleegkundige doe je bij ons veel verschillende verpleegtechnische handelingen en je hebt de beschikking over moderne ondersteunende apparatuur die je kunt inzetten. Onze lijnen naar de specialisten zijn kort en je kunt erop rekenen dat je bij ons regelmatig cursussen en bijscholing krijgt om je kennis en vaardigheden up to date te houden . En er is alle ruimte om je bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het team. Wat de Hartbewaking van het LUMC verder nog zo speciaal maakt? Dat je komt te werken in een hecht en informeel team dat ook buiten werk regelmatig iets met elkaar onderneemt. Bijvoorbeeld het jaarlijks terugkerende skiweekend! Bovendien kun je bij ons je voorkeur aangeven wanneer je wilt werken; we zorgen er met elkaar voor dat onze diensten ingevuld zijn.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig.
In maart 2018 zijn we verhuisd naar een splinternieuwe en grotere afdeling met 10 bedden. We hebben daar de beschikking over nieuwe bewakingsapparatuur. De CC-verpleegkundigen werken nauw samen met de andere teams binnen het Hart Long Centrum waar de afdeling Hartbewaking een onderdeel van is. Bij het Hart Long Centrum horen verschillende teams: Hartziekten, Hartbewaking, Hartkatheterisatie, Hartfunctie en Thoraxchirurgie.  We werken bovendien intensief samen met de Eerste Hart Hulp en de katheterisatiekamers.
Ons speerpunt is het verlenen van topreferente diagnostiek en behandeling van aandoeningen aan het hart. Dat we daarin slagen blijkt wel uit het feit dat vanuit heel Nederland en daarbuiten  patiënten  naar ons worden doorverwezen.

Het profiel

Om als CC-verpleegkundige hier te werken  is het noodzakelijk dat je de specialistische vervolgopleiding tot  IC of CC verpleegkundige hebt afgerond.  Je hebt een geldige BIG-registratie. Omdat je regelmatig met acute situaties te maken krijgt, is het belangrijk dat je doortastend en proactief bent.  Bovendien moet je snel kunnen schakelen en zelfstandig kunnen werken. Voor het team is het fijn als je flexibel kunt zijn om zo af en toe onverwacht een dienst op te vullen.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 32 tot 36 uur per week, in onregelmatige diensten en volgens rooster. Ben je een nieuwe medewerker dan krijg je in eerste instantie een aanstelling voor één jaar met uitzicht op vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.582,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 9A, CAO UMC).

Secundaire arbeidsvoorwaarden
Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC 70% van de pensioenpremie betaalt. Je kunt deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra en gebruikmaken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Daarnaast zijn er zijn goede faciliteiten op het gebied van kinderopvang.

Jouw loopbaanontwikkeling
Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Goede bereikbaarheid
Het LUMC ligt pal naast het centraal station van Leiden, met uitstekende verbindingen binnen de Randstad. Kom je met de auto? Dan vind je naast het LUMC een parkeergarage. Dus ook kandidaten uit de regio Amsterdam, Utrecht en Den Haag zijn van harte uitgenodigd te solliciteren.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie bel je met de heer W. van den Berg, teamleider, afdeling Hartbewaking, telefoon 071 529 87 37.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.